Ege Haberleri

    Haşlama bakliyat cam kavanozda

    HÜRRİYET / İZMİR
    19.07.2012 - 00:00 | Son Güncelleme:

    Yarım asırlık ustalığıyla sebze ve meyveleri özenle işleyip, sofralara sağlıklı ve lezzetli ürünler olarak sunan Tukaş iftar sofralarını çeşitlendirmeye hazır.

    “Bakliyat haşlamalar” grubunda kuru fasulye, nohut ve barbunya üreten Tukaş, bu ürünleri 830 gramlık teneke ambalajlardan sonra, şimdi de 450 gramlık cam kavanozlara taşıdı. Bakliyatlar, cam ambalajda iç pazarda ilk kez Tukaş tarafından tüketicilere sunuluyor. Tukaş’ın katkısız ve doğal olarak üretilen haşlanmış bakliyatları ile çok kısa sürede lezzetli yemekler yapılabileceği gibi salata ve çorbalara da eklenip, lezzet ve içerik açısından değişik ve zengin aperatifler de hazırlanabilir.

    Etiketler:
    

      EN ÇOK OKUNAN HABERLER

        Sayfa Başı