Hasanbyeli'de 800 fidan dağıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Hasanbyelide 800 fidan dağıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2018 12:28

Hasanbyeli'de 800 fidan dağıtıldı

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/HASANBEYLİ (Osmaniye), (DHA) - OSMANİYE'nin Hasanbeyli İlçesinde, Orman Haftası nedeniyle vatandaşlara 800 adet fidan dağıtımı yapıldı.

Kaymakamlık ve Orman İşletme Şefliği koordinesinde Merkez Cami önünde düzenlenen etkinlikte, vatandaşlara dağıtımı yapılan 400 adet fıstık çamı ve 400 adet badem fidanı kısa sürede tükendi.

"Milletimizle birlikte daha yeşil bir Türkiye' sloganıyla düzenlenen fidan dağıtım törenine Kaymakam Cuma Kılınç, Belediye Başkanı Alpaslan Koca, Hasanbeyli Orman İşletme Şefi Neslihan Sungur ve Hasanbeyli Orman İşletme Şefliği Personelleri katıldı. Fidanların toprakla buluşturulması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Alpaslan Koca, "Oksijen ormanlar vasıtası ile üretilir. Vatandaşlarımıza dağıttığımız bu fidanlar toprakla buluşturularak oksijen üretecek olan yeşil alanları arttırmış olacağız" dedi.
İlçe halkı ise dağıtılan fidanlardan dolayı Kaymakam Cuma Kılıç'a, Belediye Başkanı Alpaslan Koca'ya ve Hasanbeyli Orman İşletme Şefliği Personellerine teşekkür ettiler.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!