Hasanbaba’da asfaltlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Hasanbaba’da asfaltlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2017 13:55

Hasanbaba’da asfaltlanıyor

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA’nın Çınarcık ilçesinde yıllardır bozuk olan Hasanbaba yolunda sıcak asfalt çalışması başladı. Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Çınarcık Belediyesi, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da bozuk cadde ve sokaklarda asfalt çalışmalarına başladı. Çalışmaların ilk etabı uzun yıllardır bozuk olan Hasanbaba yolunda start alırken Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt da yerinde incelemelerde bulundu. Belediye Meclis Üyesi Ali Kırcı ile birlikte çalışmaları yürüten ekipten bilgi alan Başkan Kurt, “Geçtiğimiz yıl büyük bir asfalt çalışması yapmıştık. Özellikle ana arterlerimizde altyapı çalışması nedeniyle bozulan yollarımızı yenilemiştik. Bu yıl da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Toplamda 15 bin tonluk sıcak asfalt için ihaleye çıktık ve çalışmalara hemen başladık. İlk etapta Hasanbaba yolunda çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.

 Çınarcık Belediyesi tarihinde ilk kez Hasanbaba yolunda sıcak asfalt çalışması yapıldığını söyleyen Başkan Kurt, “Bu yolumuz yıllardır stabilize durumdaydı. Çok sayıda şikayet ve talep alıyorduk. Yaptığımız ihale sonrasında 3500 ton sıcak asfaltı Hasanbaba yoluna döküyoruz ve ciddi bir sorunu ortadan kaldırıyoruz. Çınarcık’a gelen misafirlerimiz, burada yaşayan vatandaşlarımız 7 metre genişliğinde sıcak asfalt bir yola kavuşmuş olacak. Belediye tarihimizde bu noktaya ilk defa sıcak asfalt dökülüyor. Sıcak asfalt çalışmalarımız ilçemizin ihtiyaç olan diğer bölgelerinde devam edecek” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!