Hasan Tahsin koşusunu Can Kardeşler kazandı

Güncelleme Tarihi:

Hasan Tahsin koşusunu Can Kardeşler kazandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2017 13:09

Hasan Tahsin koşusunu Can Kardeşler kazandı

Haberin Devamı

İZMİR'in işgali sırasında düşmana ilk kurşunu atan, ardından şehit edilen gazeteci Hasan Tahsin adına İzmir Şirinyer Hipodromu'nda düzenlenen koşuyu geçen yıl olduğu gibi yine Can Kardeşler isimli at kazandı.
Hasan Tahsin Koşusu'nda Muzaffer Can'ın sahibi olduğu Can Kardeşler isimli safkan jokeyi Selim Kaya ile birinciliğe uzanmayı başardı. 2016 yılında da bu koşunun galibi olan Can Kardeşler isimli at, İzmir pistinden start aldığı 6 koşuyu da kazanmayı başardı. Geçmiş koşu performansları son derece parlak, 5 yaş üzeri 6 safkan Arap atının katıldığı koşuda Can Kardeşler birinci olurken, Halis Karataş ile koşuya katılan Kırdeniz ikinci, Onur Öztürk ile yarışa katılan Fenerlican da üçüncü oldu.
Koşu sonrası düzenlenen törende, kazanan atın sahibi Muzaffer Can'a Hasan Tahsin Heykeli'ni, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Tayfur Göçmenoğlu verdi. İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Dirik de, Muzaffer Can'a birincilik plaketini sundu.
Törene, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Tayfur Göçmenoğlu'nun yanı sıra, İGC Yönetim Kurulu üyeleri Hakan Dirik, Murat Attila, Dilek Gappi ve Gökmen Küçüktaşdemir, Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Beşerler, TJK Asli Üyesi Aslan Savaşan, İzmir Hipodrom Müdürü Kaan Eren ile davetliler katıldı.

İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!