Hasan Kaçan: Vücudumdaki kıllardan dolayı sahilde benimle fotoğraf çektiriyorlar

Güncelleme Tarihi:

Hasan Kaçan: Vücudumdaki kıllardan dolayı sahilde benimle fotoğraf çektiriyorlar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2017 16:38

Emre Saygı’nın sunduğu, internette yayınlanan talk show programı “Hadi Be”ye konuk olan Hasan Kaçan, samimi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Programdan öne çıkan başlıklar:

*Kadir Çöpdemir, yakın dostum. Ama aslında Kadir’le çok fazla takılmamak lazım. Nerede ne var bilir. Kadir yüzünden 19 kilo aldım. “Gel, bir yer keşfettim” diyor, müze veya sanatsal bir yer olsun diyorum ama hep yemek için bir yerlere gidiyoruz.

SOKAĞA DÜŞTÜK SANDILAR
“AROG” filmi için sakalları uzattım uzun süre. Ama çok pis olduk, deli gibiydik. Sete ara verilince Özkan Uğur’la 2 günlüğüne Kaş’a gittik. Benzin alırken bizi tanıdılar, ‘Abi size ne oldu böyle?’ dediler. Şöhretimizi kaybettiğimizi sokağa, düştüğümüzü zannettiler.

Hasan Kaçan: Vücudumdaki kıllardan dolayı sahilde benimle fotoğraf çektiriyorlar


ZEKA GERİLİĞİ OLAN SINIFTAYDIM
53 yıl önce ilkokulda öğrencilere sandviç ve galeta dağıtırlardı. Ben bir gün galetaları kırıp sandviçe ayak yaptım. Öğretmen beni alıp zeka geriliği olan öğrencilerin sınıfına gönderdi.
KAYSERİLİDEN PARA İSTENMEZ
Ben Kayseriliyim. Kayseri’de bir eve misafir gel, ne varsa masaya koyup ziyafet verirler sana. Ama Kayserililerin parasını istemeyin. Benim ise öyle bir durumum yok, gelen sürekli gidiyor.
TAKINTININ ORDİNARYÜSÜYÜM
Çok takıntılı biriyim. Takıntının ordinaryüsüyüm. Bir kelimede bir harf olup olmadığını bile kafaya takarım, sabaha kadar uyuyamam. Birisine bir şey demeyince ‘Keşke deseydim, bunu söyleseydim’ diye sabaha kadar düşünürüm.
JAPONLAR RİCA EDİYOR
Vücudumdaki kıllardan dolayı sahilde benimle fotoğraf çektiriyorlar. Özellikle Japonların ilgisini çekiyorum, gelip fotoğraf çektirmeyi rica ediyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!