Hasan Çavuşoğlu'ndan Ali Cansun'a şok suçlama!

Güncelleme Tarihi:

Hasan Çavuşoğlundan Ali Cansuna şok suçlama
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2017 20:20

Hüseyin Kalpar'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevi için arayışlarını sürdüren Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, futbolseverlerin Beşiktaş'tan tanıdığı Ali Cansun Begeçarslan için şok bir iddiada bulundu. Çavuşoğlu, "Ali Cansun gibi arkadaşlar bazı siyasi kanallarla etkilemeye çalışıyor. Maalesef selamla iş yapanlar var. Arayan değil aranılan insan olun!" dedi.

Haberin Devamı

Yayın hayatına yeni başlayan TRT Radyo Haber'de 'Ahmet Fisunoğlu ile Açık Tribün' programına konuk olan Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, önemli açıklamalarda bulundu. 

Teknik direktör Hüseyin Kalpar ile yollarını dostça ayırdıklarını belirten Çavuşoğlu, "Hüseyin Kalpar Hoca ile başarısızlık oldu son dönemde. Kendisiyle helalleştik. Hüseyin Kalpar Hoca ile tazminat sorunumuz olmaz. Hocamız hakkı olmayan parayı almaz" dedi.

Hasan Çavuşoğlundan Ali Cansuna şok suçlama
Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, TRT Radyo Haber canlı yayınında Ali Cansun'a (üstte) suçlamalarda bulundu.

Yeni teknik direktör arayışı ile ilgili çarpıcı ifadeler kullanan Çavuşoğlu, "Gündemde çok isim var. Ali Cansun gibi arkadaşlar bazı siyasi kanallarla etkilemeye çalışıyor. Maalesef selamla iş yapanlar var. Arayan değil aranılan insan olun!" diyerek sözlerini noktaladı.

BAKMADAN GEÇME!