Hasan Ali: Daha farklı kazanmalıydık

Güncelleme Tarihi:

Hasan Ali: Daha farklı kazanmalıydık
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2016 23:45

Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım, 2-1 kazandıkları Manchester United maçında iyi oynadıklarını belirtirken, "Emenike'nin de bir pozisyonu vardı ve gol olsaydı çok daha farklı olabilirdi" dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım, Manchester United galibiyetinin ardından duygularını Fenerbahçe Televizyonu'nda anlattı.

Hasan Ali Kaldırım, zor bir maç olduğunu ancak dünyanın en önemli takımından birine karşı alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını şu şekilde ifade etti. Milli futbolcu, şöyle konuştu:

"Öncelikle çok mutluyuz. Zor bir maç oldu. Taraftarımız için de sevinçliyiz. Dolu bir stadyumda oynadık. Belki de taraftarımızın istediği skorları alamadık ama son 2-3 haftadır iyi bir çıkış yakaladık. Dünyanın en büyük kulüplerinden birine karşı kazandık. Zor bir maçtı ama kompakt bir futbol anlayışla oynadık. Gol pozisyonlarını iyi değerlendirdik. Emenike'nin de bir pozisyonu vardı ve gol olsaydı çok daha farklı olabilirdi. Ama kazandığımız için mutluyuz. Liderliği geri aldık. Bir sonraki maçta Zorya ile kendi sahamızda oynayacağız. Onları da yenerek gruptan lider çıkmayı hedefliyoruz."

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi'nin 5. haftasında Zorya Luhanks ile oynanacak maçı da kazanmak için mücadele edeceklerini söyleyen başarılı futbolcu, "Bugünkü gibi zor maçlar biz bekliyor. Bir sonraki maçımız Zorya ile ve kendi sahamızda oynayacağız. Bu maçı da kazanırsak gruptan lider çıkacağız. Lider olarak gruptan çıkmayı istiyoruz. Önemli olan 3 puandı ve bu bizim için çok önemli" dedi.

"TARAFTARIMIZ HARİKAYDI"
Taraftarın rakip üzerinde yarattığı baskıya da değinen Hasan Ali Kaldırım, "Taraftar sayesinde kazandık. Rakibi inanılmaz bir şekilde baskı altına aldılar. Atmosferimiz harikaydı. Arkamızdaki itici gücümüz taraftarımız. Özelliklere taraftarı mutlu ettiğimiz için mutluyuz. Bundan sonraki maçları da kazanmak istiyoruz. Bu galibiyet hem taraftarımıza hem de Başkanımıza armağan olsun. Dün de Başkanımızın doğum günüydü. Bu anlamlı galibiyet de ona armağan olsun" şeklinde konuştu.

"İLK GOL İNANILMAZDI"
Son olarak erken gelen golün rakip üzerindeki etkisini değerlendiren Hasan Ali Kaldırım, "İlk gol inanılmazdı. Erken gol bizim için avantaj oldu. Rakip, golden sonra üzerimize geldi. Maç içerisinde çok fazla da gol pozisyonuna girdik ve bunları değerlendirseydik daha da farklı olabilirdi. Maçtan önce hocamızla yaptığımız toplantıda, bize bu tip maçlarda yakalanacak 3-4 gol pozisyonu olacağını ve bunları değerlendirmemiz gerektiğini söyledi. Biz de bu pozisyonları değerlendirdik. Zaferle ayrılmak bizleri mutlu etti" diyerek sözlerini noktaladı.

BAKMADAN GEÇME!