Harran Üniversitesi'nde aday öğretmenlere dinleti

Güncelleme Tarihi:

Harran Üniversitesinde aday öğretmenlere dinleti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2016 14:42

Harran Üniversitesi'nde aday öğretmenlere dinleti

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA) – ŞANLIURFA Harran Üniversitesinin sınıf öğretmenliği bölümünde okuyan öğretmen adayları için hazırlanan "final sergisi ve dinletisi" programı düzenlendi.

Harran Üniversitesi Devlet konservatuvarında gerçekleştirilen programa Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ali Sarıışık, Eğitim Fakültesi öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Sergi açılışını gerçekleştiren Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ali Sarıışık, "Bu çalışma ile öncelikle öğretmen adayı öğrencilerimizin, gelecekte kendi öğrencilerine de işlevsel ve sanatsal anlamda bilinç aşılaması mümkün olabilecektir. Üniversitemizden mezun olacak öğretmen adaylarımızın yetiştireceği öğrencilerine aşılayacağı sosyal ve kültürel verilerle, çocukların yaşayarak öğrenmek, okulu sevmek, bireysel yeteneklerini ortaya çıkarmalarını sağlamak açısından diğer öğretmenlere göre fark oluşturacağını ümit ediyorum" dedi.

Müzik dinletisi programında konuşan Sınıf Öğretmenliği öğrencisi Ayşe Özçınar, "Müzik farklılıklardan güzellik ve ahenk yakalama sanatıdır, Biz öğretmenleri de orkestra şefi olarak düşünürsek kendi orkestramızı en iyi şekilde yönetebilmemiz için kısa zamanda bize müziğin notaları ve flüt çalmayı öğreten, her öğrencinin farklı bir değer olduğunu, müziğin sadece şarkı söylemek olmadığını gösteren Yrd. Doç. Dr. Gülgün Bilen hocamıza sınıfımız adına teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Program, mini konser, resim ve el sanatları sergisinin gezilmesinin ardından son buldu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!