Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi kongresi yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi kongresi yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2017 15:27

Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi kongresi yapıldı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - TÜRKİYE Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi'nin 6'ncı Olağan Genel Kurulu yapıldı.
Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu'nda yapılan genel kurul toplantısına mevcut başkan Ali Yavuz, başkan adayı Yılmaz Üçkan, şehit aileleri ve gaziler katıldı. Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından Divan Başkanlığı seçimi için toplantıya katılanların oyları sayıldı ve 186 oyla Başkan Yavuz'un önerdiği isimler Divan'a seçildi. Denetim ve yönetim kurulu raporlarının okunmasının ardından konuşan Başkan Yavuz, "Sizlerin oylarıyla göreve geldiğimiz günden bugüne kadar, gerek ben gerekse değerli ekip arkadaşlarımın tek amacı derneğimizin üyelerine, şehidin ve gazinin onuruna yaraşır şekilde hizmet vermek olmuştur. Sizlerin gerek özlük hakları gerekse günlük yaşantınızda karşınıza çıkan sorunlarla elimizden geldiği kadar en iyi şekilde ilgilenmeye, haklarınızı savunmaya, sorunlarınızı gidermeye ve sizlerin her konuda yanında olmaya çalıştık. Bundan sonra da sizlerin seçeceği ekip arkadaşlarımızla en üst düzeyde, en kaliteli hizmeti sunmak için yine sizden aldığımız güçle vereceğiniz göreve talibiz" ifadelerini kullandı.
Başkan adayı Üçkan ise, "Biz hayırlısıysa önce dualarınıza talibiz. Dua olmadan diğer şeyler bizim için boş. İnşallah göreve seçilirsek öncelikli amacımız şehit ailelerimizin evlerini ziyaret edeceğiz. Şehit aileleri bizim ayağımıza değil biz onların ayağına gideceğiz. Ayrıca gelemeyen gazi kardeşlerimiz var. İnşallah biz onları gidip ziyaret edeceğiz. Ayrıca göreve geldiğimizde şehitlerimizin şahadet tarihinde mevlid okutacağız. Sosyal etkinlikler yapacağız. Genel merkezimizle birlikte koordineli bir şekilde çalışacağız" şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından dernek üyeleri oylarını kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!