Harlem şovuna terör rötarı

Güncelleme Tarihi:

Harlem şovuna terör rötarı
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 13:36

Ankara ve İstanbul'da düzenlenmesi planlanan Harlem Globetrotters şovları, yaşanan terör olayları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Haberin Devamı

Efsane basketbol takımı Harlem Globetrotters’ın 25-26 Mart tarihlerinde İstanbul’da Volkswagen Arena’da ve 27 Mart tarihinde Ankara’da Ankara Arena’da gerçekleşmesi planlanan üç şov, ülkenin son günlerdeki gündemi nedeniyle ertelendi.

Türkiye’de Ankara ve İstanbul’da yaşanan terör saldırıları nedeniyle ertelenen şovların, Harlem Globetrotters’ın dünya turu programına göre İstanbul’da 15 Ekim Cumartesi günü 15.00 ve 19.00 saatlerinde 2 seans olarak gerçekleşeceği, Ankara şovunun yeni tarihinin ise en yakın zamanda açıklanacağı belirtildi.

Harlem Globetrotters İstanbul ve Ankara şovları için alınan biletlerin açıklanan yeni tarihler için de geçerli olacağı, dileyenlerin ise biletlerini 10 Nisan tarihine kadar Biletix üzerinden iade edebilecekleri de ifade edildi.

Biletlerle ilgili yapılan bilgilendirme amaçlı açıklamalarda ise şu ifadelere yer verildi:

İstanbul Şovları:

25 Mart Cuma günü saat 19.00’da Volkswagen Arena’da gerçekleşecek şov için alınan biletler, 15 Ekim Cumartesi saat 19.00 şovu için geçerli sayılacak.

26 Mart Cumartesi günü 15.00’te Volkswagen Arena’da gerçekleşecek şov için alınan biletler, 15 Ekim Cumartesi saat 15.00 şovu için geçerli sayılacak.

Ankara Şovu:

27 Mart Pazar günü saat 16.00’da Ankara Arena’da gerçekleşecek şov için alınan biletler, açıklanacak yeni tarih için de geçerli olacak.

BAKMADAN GEÇME!