Harika Türkler

Güncelleme Tarihi:

Harika Türkler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2015 00:53

Ağırlıkla sporcu ithal eden Türkiye’de, son günlerde sevindiren gelişmeler oluyor. Arda Turan’a Avrupa devleri talip olurken, 18’lik Enes Ünal M.City ile anlaştı. Cedi Osman ise NBA yolunda...

Haberin Devamı

TÜRKİYE, bir yandan Eto’o, Ronaldinho ve Nani gibi yıldızların transferiyle meşgul olurken, diğer yandan sessiz sedasız bir devrim gerçekleşiyor: Üç Türk, dünyanın transfer gündemini işgal ediyor.
Milli futbolcu Arda Turan, Avrupa devlerinin transfer listesinde baş sırayı alırken, Bursaspor’un genç yıldızı Enes Ünal, Premier Lig’in büyüklerinden Manchester City ile mukavele imzaladı. Ve basketbol... Anadolu Efes’in Türk basketboluna son armağanı Cedi Osman da dünyanın en gözde basketbol arenası NBA’de dratf edldi.

Arda Turan

Psg, manu ve barça peşinde

AVRUPA’ya giden futbolcular arasında en parlak kariyere sahip oyuncuların başında gelen Arda Turan, PSG, Milan ve Manchester United’tan sonra şimdi de Barcelona’nın gündeminde. Avrupa Ligi, Avrupa Süper Kupa, La Liga şampiyonluklarının yanı sıra Şampiyonlar Ligi’nde final oynamayı tattığı Atlecio Madrid’te kalıp kalmayacağı büyük merak konusu olan 28 yaşındaki Arda Turan’ın en büyük hayali Premier Lig’de forma giymek. Ancak son Şampiyonlar Ligi şampiyonu Barcelona’nın ona talip olması, kariyer planlarını değiştirebilir...

Enes Ünal

18’iNDE PREMIER LiG’DE

Haberin Devamı

16’sında Bursa forması giydiğinden beri Türk futbolunun en büyük yıldız adayları arasına girmişti. Muadillerinin aksine Manchester City’e gidip zor olanı seçti. Ligde geçen sezon 18 maçta (hiç ilk 11 yok) sadece 194 dakika oynasa da City ona güvendi.

Cedi Osman

EFES’iN NBA’E SON ARMAĞANI

ANADOLU Efes’in altyapısından yetişen Cedi Osman, NBA’den Minnesota Timberwolves tarafından 31. sırada draft edildi. Minnesota, haklarını NBA finali oynayan Cleveland Cavaliers’a verdi. Ay yıldızla Eurobasket U-18 ve Eurobasket U-20 şampiyonluğu yaşadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!