Harçlıkları ile okula kütüphane açtılar

Güncelleme Tarihi:

Harçlıkları ile okula kütüphane açtılar
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 12:59

Harçlıkları ile okula kütüphane açtılar

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)-Erzurum'daki Kredi Yurtlar Kurumu'na baglı olan Rabia Hatun Kız Öğrenci Yurdunda kalan üniversite öğrencileri, aralarında topladıkları harçlıklar ve kitapları biriktirerek Uzun Ahmet mahallesindeki okula kütüphane açtı.



"Kardeşim Olur musun?" projesi adı altında birleşen Rabia Hatun kız öğrencileri, ilkokul öğrencilerine anlamlı bir jest yaptı. Örnek bir davranış sergileyen ve biriktirdikleri harçlıkları kütüphane rafı yapılması için veren üniversiteli öğrenciler, çevrelerinden topladıkları kitapları ise kütüphaneye verdi.



Öğrencilerin ailelerinden gönderdikleri harçlıkları ve kendi buldukları sponsorlar aracılığıyla fiziki donanımını yaparak 120 adet kitap topladıkları kütüphanenin açılışını sade bir törenle yapan öğrenciler, "Yurt müdürümüz Serpil Güraksın'ın maddi ve manevi yardımları ile Kütüphane Naftası nedeniyle Uzun Ahmet mahallesindeki birleştirilmiş tek derslikli okula güzel bir kütüphane kurduk. Çok mutluyuz. Okulu sık sık ziyaret edip kitap desteğinde bulunacağız" dediler

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!