Harçlı 'Baz'lama

Güncelleme Tarihi:

Harçlı Bazlama
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2015 14:50

“Baz istasyonu istemiyoruz” diye toplanan Mürsel Uluç Mahallesi sakinleri, kaldırım taşı ve çimentoyla hazırladıkları harcı döktükleri baz istasyonuna bir de “Ölüm” yazılı kuru kafa resmi astı.

Haberin Devamı

Çankaya’nın Mürsel Uluç Mahallesi’ne, gece vakti dikilen baz istasyonun kaldırılmasını isteyen mahalleli, önceki gün istasyon önünde toplanıp eylem yaptı. “Baz istasyonu istemiyoruz” yazılı döviz taşıyan mahalleli, kaldırım taşları ve çimentoyla hazırladıkları harcı, baz istasyonunun içine döktü. Yarım saat içinde baz istasyonu direğinin içini harç ile dolduran vatandaşlar, tahta merdiven yardımıyla tırmandıkları istasyon direğinin üzerine de “Ölüm” yazılı kuru kafa resmi astı. 

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAKLAR

Baz istasyonunun dikildiği sitenin yönetim kurulu başkanı Hüseyin Karakuş, kaldırımı kazılırken gördüklerini, ancak buraya MOBESE ya da internet altyapısı kurulacağını zannettikleri için tepki göstermediklerini söyledi. Konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını belirten Karakuş, “Tüm mahallenin, çocuklarımızın sağlığını olumsuz etkileyen bir durum olduğu için, yasal haklarımızı kullanarak, baz istasyonunun yıkılmasını ya da kullanılmamasını sağlayacağız. Daha önce baz istasyonu kurulması yönünde talepte bulunulmuşlardı. Tabii ki biz kabul etmedik” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!