Hapis cezası isteniyor

Neslihan-Ahmet Kozanoğlu çifti, yıllardır Polonezköy yakınlarındaki Cumhuriyet Köy’de bulunan çiftliklerinde yaşıyorlar.

Gerekmedikçe de İstanbul’un karmaşasına girmiyorlar. Ancak Neslihan Hanım, bayram öncesi dostlarına hediye almak için Nişantaşı’na gitmiş. Bu ziyaret de kendisine pahalıya mal olmuş! Vergi indiriminden faydalanmak için hurdaya çıkardığı 1977 model Cadillac marka otomobiliyle alışverişe çıkan Kozanoğlu’nu trafik ekipleri çevirmiş. Evrakların incelenmesi sonucu aracın trafiğe çıkmaması gerektiği anlaşılınca, hakkında sahte resmi belge tanzim etmek ve kullanmak suçundan soruşturma açıldı. Sıkıntılı günler geçiren ve bayramı çiftliğinde geçiren Kozanoğlu, çiftlik işleriyle oyalanarak olanları unutmaya çalışıyormuş.

Gelin adayını çok sevmiş

Ali Karacan ile sevgilisi Iryna Zdoryk, bayram tatilini Antalya-Beldibi’ndeki 7 yıldızlı Sungate Port Royal Otel’de geçirdi. Karacan, tatile çıkarken annesi Cemile Garan’ı da yanına almıştı. Garan ve müstakbel gelin adayı, tatil süresince neredeyse birbirlerinden ayrılmadı. Hatta Ali Bey odasında televizyon izlerken, onlar birlikte bayram programlarını izlemeye gitti. İki akşamı Hülya Avşar ve Sezen Aksu’nun şarkıları ile eğlenerek geçiren ikilinin arasından su sızmaması herkesin dikkatini çekti. Cemile Hanım’ın müstakbel gelinini çok sevdiği dilden dile dolaştı.

Belgesele konu olan müzisyen

Avrupa’nın önde gelen kültür ve sanat kanalı Arte TV, Fazıl Say hakkında hazırladıkları belgeselin çekimlerini tamamladı. Ünlü rejisör Güsta Courcamp’ın yönettiği 1 saatlik film, uydu kanalı Arte’de 22 Ocak Pazar günü, Türkiye saati ile 09.00’da yayınlanacak. Avrupa’da 300 milyon sanatsevere seslenen kanal, belgeselin çekimini 12 kişilik ekiple Türkiye’de gerçekleştirdi.

İyi ki doğdun Ozi

Cuma gecesi Kanal D ekranında tam bir şölen vardı. Beyaz Show’a konuk olan Sezen Aksu, tüm Türkiye’yi ekran başına kilitledi. Aksu’nun orkestrasında bulunan Ozan Doğulu’nun doğum günü de canlı yayında sürpriz bir partiyle kutlandı. Yayın ortasında "İyi ki doğdun Ozi" diye şarkı söyleyerek stüdyoya giren Kenan Doğulu, Beyaz da dahil herkesi şaşarttı. Onun getirdiği üzerinde "Oziciğim seni seviyorum" yazılı pastayı kesen Ozan Doğulu, ilk dilimi de Beyaz’a ikram etti.

Gölcüklü için 30 şişe şampanya açtırdı

Ceyla Gölcüklü, bayram tatilini kızı ve annesiyle birlikte Antalya-Beldibi’ndeki Sungate Port Royal’de geçirdi. Birinci gün Hülya Avşar’ın şarkılarıyla coşan anne-kız, üçüncü gece ise Sezen Aksu’nun şarkılarıyla eğlendi. Konser bittiğinde kızını anneannesiyle birlikte odaya gönderen Ceyla Hanım, ardından otel sahibi Kazım Cengiz’le beraber Antalya’ya indi. Antalya’daki Aura adlı bir gece kulübünde sahneye çıkan Alex’i izlemeye giden Gölcüklü ve Cengiz’in samimiyeti görenleri şaşırttı. Öyle ki Kazım Bey, Ceyla Hanım’ın şerefine o gece tam 30 şişe şampanya açtırdı!

Terzi kendi söküğünü dikemez

Helin Avşar modacı olmak istedi, ablası Hülya Avşar da ona Nişantaşı’nda bir mağaza açtı. Hemen atölyeye girip üretime başlayan genç Avşar, özellikle ablasının giysileri ile epey reklamını yaptı. Bayramda Antalya Sungate Otel’de sahneye çıkan Hülya Avşar, iki sahne kostümünü yine kız kardeşinin hazırladığını söyledi. Ancak bu sözler üzerine dönüp Helin Avşar’a bakanlar hayrete düştü. Çünkü file çorapları, blue jean eteği, dekolte bluzu ve çizmeleriyle pek de o geceye uygun seçimler yapmış gibi görünmüyordu.

Süper Star coşkusu

Selma Türkeş, bayramı Antalya Silence Beach Otel’de geçirdi. Tatile yakın dostları Semiramis Pekkan ve İsmail Akkaya’yla giden Türkeş, bayramın üçüncü günü otelde program yapan Ajda Pekkan’ın şarkıları ile neredeyse kendinden geçti. Masaya vurarak tempo tutan, tüm şarkılara eşlik eden Selma Hanım, bayramın hemen ardından ise Londra’da yaşayan oğlu Destan Bezmen’in yanına gitti.
Yazarın Tüm Yazıları