Hanönü’nde İmam Hatip Ortaokulu Eğitime Başladı

Güncelleme Tarihi:

Hanönü’nde İmam Hatip Ortaokulu Eğitime Başladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2015 17:31

KASTAMONU'NUN HANÖNÜ İLÇESİNDE İMAM HATİP ORTAOKULU EĞİTİME BAŞLADI

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde İmam Hatip Ortaokulu eğitim ve öğretime başladı.
Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde bir grup veli daha önce ilçelerine İmam-Hatip Ortaokulu açılması için dilekçe toplayıp yetkililere teslim etmişti. Yaklaşık bir yıldır devam eden inceleme ve çalışmaların ardından Hanönü ilçesine İmam Hatip Ortaokulu açılmasına karar verildi. Hanönü Şehit Faruk Karagöz Yatılı Bölge Okulu’nun ortaokul kısmında İmam Hatip bölümü açılarak eğitim verilmesine başlandığı bildirildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Demirkıran, Hanönü Şehit Faruk Karagöz Yatılı Bölge Okulunda ortaokul kısımında imam hatip ortaokulu olarak eğitim-öğretime başlandığını söyledi. İmam Hatip Ortaokulunun sadece 5. sınıflara eğitim verdiğini ve haftada 36 saat ders verildiğini belirten Demirkıran, 14 Aralık itibariyle İmam Hatip Ortaokulu olarak eğitim ve öğretime başlandığını ve Hanönü ilçesinde ilk kez açılan İmam Hatip Ortaokulunda şu an 21 öğrencinin eğitim gördüğünü kaydetti.
İlçe Müftüsü Osman Sağlam eğitim öğretime başlayan İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini sınıflarında ziyaret etti ve öğrencilere kitap hediye etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!