Hanım Köylü 5.bölüm fragmanında büyük itiraf!

Güncelleme Tarihi:

Hanım Köylü 5.bölüm fragmanında büyük itiraf
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2016 09:56

Star TV ekranlarının çiçeği burununda dizisi Hanım Köylü 5.bölüm fragmanı yayınlandı.Sevilen dizi Hanım Köylü geçen hafta izleyicilerini kahkahalara boğan bir bölüm ile ekranlara geldi. Hanım Köylü 5.bölümde Ferit'in söyledikleri İlkgün'ün yüzünü güldürür. Koptagel İlkgün'e asılır. Hanım Köylü 5.bölüm ayrıntıları ve fragmanı haberimizde.

Star TV ekranlarının çiçeği burununda dizisi Hanım Köylü 5.bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlandığı ilk günden beri izleyicileri ekrana kilitleyen Hanım Köylü bu hafta da kahkahalara boğacak. Hanım Köylü 5.bölümde Ferit'İn söylediği romantik cümleler İlkgün'ü hem şaşırtır hem de sevindirir. Koptagel ise İlkgün'e kafayı takmıştır.

Haberin Devamı

 

HANIM KÖYLÜ ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ferit’in kendisini kaçırdığını düşünen İlkgün, Ferit’ e öyle bir oyun oynar ki bu oyun neredeyse Ferit’in hayatına mal olacaktır. Bu oyun sonrası zor durumda kalan bütün kızlar, kendilerini kurtarmaları için İsmaillerden yardım isteyince İsmailler Reşat’ın arabasını çalmak zorunda kalırlar. Reşat ise Elmas’a hava atarken arabasının çalındığını fark eder. Üstelik Erol, Reşat’ın arabasının ormanda içi boş olarak gittiğini görünce arabayı doğa üstü güçlerin çaldığı dedikodusu köyde hızla yayılır. Bu dedikodu köyde komik olayların yaşanmasına sebep olur. Uzun uğraşlar sonucu köyde başbaşa kalmayı başaran Koptagel ve Elmas, Iıssız bir yerde karavan içinde hasret kaldıkları aşklarını yaşarken bir anda Düzgün’ün kızlarına yakalanırlar. Bu tuhaf durumu kızlara açıklamak hiç de kolay olmayacaktır. 

Haberin Devamı

Hanım Köylü 5.bölüm fragmanında büyük itiraf

Ferit, İlkgün’den vazgeçmek niyetinde değildir. İlkgün’le gezmek için gittikleri Aşık Çağlayanı’nda İstanbul’da yaşadıklarını konuşurken, doğa üstü güçlerin varlığından korkarak Şelalenin altına saklanan Reşat’ın kızkardeşleri Döne ve Yaprak bu konuşmaya tanık olur. İlkgün ve Ferit’in bu sırrı öğrenilmiştir ve sırrın öğrenildiğinden haberleri yoktur. Öte yandan İlkgün’ün İstanbul’daki AVM’de çekilen fotoğrafı internete ve gazeteye düşmüştür... Bunu fark eden Reşat yepyeni bir oyunun hazırlığı içine girer.

HANIM KÖYLÜ 5.BÖLÜM FRAGMANI

HANIM KÖYLÜ KONUSU

Saklıköy, doğası, atmosferi ve çok güzel kızlarıyla meşhur, cennet gibi bir yerdir. Saklıköylüler bu güzelliklerinin, dışarıdan gelecek insanlar tarafından bozulacağından hep korkarlar. 
Köyün kızları dünyalar güzelidir. Köyden hiç bir kızı dışarıya vermez Saklıköylüler, eğer köyün dışından biri o bölgeden bir kızla evlenmek isterse mutlaka ‘Hanım Köylü’ olup, orada yaşamak zorundadır.
Ferit’in ve bir çok bağrı yanık erkeğin ‘Hanım Köylü’ olmasının eğlenceli ve komik hikayesi...

Haberin Devamı

Yapım: Gold Film 
Yönetmen: Murat Şevki Doğan
Senaryo: Filiz Ekinci & Baykut Badem

OYUNCU KADROSU

Ferit Sabit: Yusuf Çim
İlkgün: Gülsim Ali
Düzgün Bey: Mehmet Özgür
Fikri Sabit: Ali İpin
Koptagel: Toygan Avanoğlu
Elmas: Aylin Kabasakal
Muhtar Eminne: Uğur Demirpehlivan
Reşat Döner: Selim Erdoğan

BAKMADAN GEÇME!