Hanım Köylü dizisinin 4. bölüm fragmanında aşk dolu sahne

Güncelleme Tarihi:

Hanım Köylü dizisinin 4. bölüm fragmanında aşk dolu sahne
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2016 09:48

Star Tv'nin yeni dizisi Hanım Köylü'nün 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ferit buraya tarla satmaya gelmediğini, sadece onun için geldiğini söyleyince, İlkgün bu durum karşısında ne yapacak? Hanım Köylü'nün 4. bölümünde işler karışacak. Hanım Köylü 4. yeni bölüm fragmanıyla karşınızda.

Hanım Köylü 4. yeni bölümüyle Cumartesi akşamı saat 20.00'de ekranlarda olacak. 4. yeni bölüm fragmanı yayınlanan dizide neler olacak? Ferit ve İlkgün aşklarının adını koyabilecek mi? İşte Hanım Köylü'de bu hafta yaşanacaklar.

Haberin Devamı

HANIM KÖYLÜ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İlkgün karşısında Ferit’i görünce çok şaşırır. Ferit İlkgün’ü sorularıyla zor durumda bırakır. İlkgün, babasının tanıştıklarını anlamaması için epey çaba sarf eder.
Ferit’in babası, mallarını İlkgün’ün babası Düzgün’e satmaya niyetlidir. Ancak malların Düzgün’e satılmasını İstemeyen Reşat ağa Düzgün ve Fikri’ye bir oyun oynayarak satış işlemini durdurmaya çalışır. Öte yandan İlkgün’ün babası Koptagel’i çok sevdiği için İlkgün’ü Koptagel’le yakıştırır. Bu durum Elmas’ın hiç hoşuna gitmez. Koptagel ise durumdan memnundur.

Hanım Köylü dizisinin 4. bölüm fragmanında aşk dolu sahne


Köyde kızlara aşık olan İsmailler Ferit’lerin İstanbul’dan gelişi ile telaşa düşer. Muhtar ablalarından yardım isterler ancak Muhtar Emine de Elmas’ı Düzgün’den kıskanmıştır.
İlkgün Ferit’ten kaçtıkça Ferit İlkgün’ün peşinden koşmaya devam eder. Ferit sürekli İlkgün’ü zor durumda bırakmaya devam edince de İlkgün Ferit’e ilginç bir oyun oynar.

HANIM KÖYLÜ 4. BÖLÜM FRAGMANI!



Haberin Devamı

HANIM KÖYLÜ DİZİSİ HAKKINDA

Saklıköy, doğası, atmosferi ve çok güzel kızlarıyla meşhur, cennet gibi bir yerdir. Saklıköylüler bu güzelliklerinin, dışarıdan gelecek insanlar tarafından bozulacağından hep korkarlar.
Köyün kızları dünyalar güzelidir. Köyden hiç bir kızı dışarıya vermez Saklıköylüler, eğer köyün dışından biri o bölgeden bir kızla evlenmek isterse mutlaka ‘Hanım Köylü’ olup, orada yaşamak zorundadır.
Ferit’in ve bir çok bağrı yanık erkeğin ‘Hanım Köylü’ olmasının eğlenceli ve komik hikayesi...

FERİT'İN EN MUTLU RÜYASI!


DİZİNİN KÜNYESİ

Yapım: Gold Film
Yönetmen: Murat Şevki Doğan
Senaryo: Filiz Ekinci & Baykut Badem

HANIM KÖYLÜ 3. BÖLÜM FRAGMANI!

 

HANIM KÖYLÜ DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Ferit Sabit Yusuf Çim
İlkgün Gülsim Ali
Düzgün Bey Mehmet Özgür
Fikri Sabit Ali İpin
Koptagel Toygan Avanoğlu
Elmas Aylin Kabasakal
Muhtar Eminne Uğur Demirpehlivan
Reşat Döner Selim Erdoğan

BAKMADAN GEÇME!