Hanım Köylü 13. bölüm final fragmanı ile izleyici karşısında!

Güncelleme Tarihi:

Hanım Köylü 13. bölüm final fragmanı ile izleyici karşısında
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2016 10:42

STAR TV'nin yeni yaz dizisi Hanım Köylü final kararı aldı. Pazartesi akşamı 13. bölümü ile final yapacak olan Hanım Köylü dizisinde sürpriz dakikalar izleyenleri bekliyor. İşte Hanım Köylü 13. bölüm final fragmanı ve dahası..

Haberin Devamı

Hanım Köylü dizisi finale gidiyor. STAR TV'nin yaz dizisi olarak başlayan Hanım Köylü reytinglere yenik düştü. Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan 13. bölümü ile ekranlara veda etmeye hazırlanan Hanım Köylü dizisinin 13. bölüm final fragmanı ve dahası haberimizde.

Elmas ve Koptagel’in evlilik hazırlıkları!

İlkgün’ün kız kardeşlerine yakalanan Elmas ve Koptagel herşeyden habersiz gizlice kıyacakları nikah için hazırlık yapmaktadırlar. Düzgün kardeşine gönderdiği kızı Gülgün’ün kaçırıldığının öğrenince Gülgün’ün peşine düşer. Bu sırada İstanbul’dan gelen Fikri babasından kalan kutuyu açınca şok yaşar. Ancak şok yaşayan sadece Fikri değildir. Aynı zamanda Reşat da Koptagel ve Elmas arasındaki ilişkiyi öğrenmiştir ve bunun bedeli onun için oldukça ağır olur.

Haberin Devamı

Dedenin mirası İlkgün ve Ferit’in de hayatını değiştirmiştir. Ferit için tek bir gerçek vardır. O da İlkgün’e olan aşkı. İlkgün de Ferit’e olan aşkını nihayet herkeslere açıklayabilme cesareti bulur. Ancak hayat, bundan sonra ikisi için de çok farklı olacaktır.

Yayın Günü: 01 Ağustos PAZARTESİ
Yayın Saati: 20.00

HANIM KÖYLÜ 13. BÖLÜM FİNAL FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Düzgün’ün İlkgün’ü Koptagel’e vermesi Elmas’ı çılgına çevirir. Aynı zamanda Ferit de sinirlenmiştir. Bu yanlış anlaşılmanın bir an önce giderilmesi gerekmektedir. Ferit ve Koptagel İlkgün’ü değil ürünleri almak istemişlerdir. Ancak Düzgün bayram günü Fikri’yle bu konuyu konuşup kahve içeceğini söylemesi durumu daha da gerginleştirir.

Ama bilmediği bir şey vardır o da Fikri’nin köyden kaçıp İstanbul’a gittiğidir. Bunu ayramda öğrenen Düzgün Ferit ve Koptagel’e dedelerinin onlar için bıraktığı kutuyu verir. Bu kutu dedelerinin kendilerine olan mirasıdır ve Düzgün’de emanet olarak durmaktadır. Kutunun içinde ne olduğunu merak eden Koptagel Ferit’e kutuyu açması için baskı yapar. Ancak Ferit babası gelene kadar kutuyu açmamakta kararlıdır.
Bayramda Marmaris’e minibüs kaldırıp gezi düzenleyen Koptagel, Elmas’la birlikte kalabalıktan ayrılıp başbaşa Marmaris romantizmi yaşarken başına geleceklerden habersizdir.

BAKMADAN GEÇME!