Hanım Köylü dizisi son bölüme bu sahne damga vurdu!

Güncelleme Tarihi:

Hanım Köylü dizisi son bölüme bu sahne damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2016 10:25

Hanım Köylü son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin 10. bölümünde İlkgün babasının da iznini alarak bir organizasyon başlatır. Fakat işler beklenildiği gibi gitmez. Hanım Köylü bu haftadan itibaren Pazartesi akşamları ekranlara gelecek. Peki Hanım Köylü dizisinin son bölümünde başka neler yaşandı? İşte Hanım Köylü 10. bölümde meydana gelen olaylar ve dizinin kısa özeti

Haberin Devamı

Hanım Köylü 10. bölüm ile ekranlara geldi. Dizinin 10. bölümünde yaşanan olaylar hem komik hem de romantik sahnelere imza attı. Hanım Köylü dizisi 10. bölümde kadınların düzenlediği gezi başlarına iş açtı. Peki Hanım Köylü 10. bölümde başka neler yaşandı? İşte dizinin yeni bölümünde ekrana gelen sahneler ve Hanım Köylü son bölümün kısa özeti

Hanım Köylü 10. bölümde; Koptagel’in köye gelen minibüsü ve İsmaillerden dayak yemesi köyde bir anda olay olur. Koptagel İsmailleri yargılatmak için elinden geleni yaparken Fikri bu fikre şiddetle karşı çıkar.  Fikri’nin  İsmailleri savunması herkesi şaşırtır. Öte yandan kadınlar meclisi köyün kurallarını alt üst eden Koptagel’in de yargılanmasını istenmektedir.

Bu yargılanma olayından kurtulmaya çalışan Koptagel Köyün kadınlarını minibüse ikna etmek için Ferit’le birlikte bir gezi ayarlarlar. Ferit, bu gezi için İlkgün’den yardım ister. Bu İlkgün ve Ferit’in daha da yakınlaşmasını sağlar. İlkgün, babasının da izniyle köyde bir organizasyon başlatır. Köyün kadınlarını minibüse bindirip gezmeye götüreceklerdir.

Haberin Devamı

Köyün muhtarı bu gezintiye kesinlikle karşı çıkmaktadır. Muhtarın karşı çıkmasına karşın Koptagel ve Ferit kadınları gizlice gezmeye götürür. Ancak hayatlarında ilk defa köyün dışına çıkıp gezmeye giden kadınların başlarına gelmeyen kalmaz.

HANIM KÖYLÜ SON BÖLÜM İZLE

HANIM KÖYLÜ 10. BÖLÜM FRAGMANI

Yayın Günü : 27 Haziran Pazartesi
Yayın Saati : 20.00 

HANIM KÖYLÜ 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hanım Köylü 9. bölümde; Ferit, İlkgün’ün  yanında yakaladığı Bengisu’yu sonunda  İstanbul’a göndermeyi başarır. Ancak Ferit Bengisu’yu köyden uzaklaştırmak için Buralı İsmail’e İlkgün’le ilgili bir sırrı açıklamak zorunda kalır. Bunu öğrenen İlkgün ise Ferit’e karşı tavır alır. Ferit  haklılığını İlkgün’e anlatmak için  bir zaman yaratmaya çalışırken  karavana Cüneyt’i görmeye gelen  Songün’den babasının ve Erol’un evde olmadığını öğrenir. Bunu fırsat bilerek eve İlkgün’ü görmeye giden Ferit, hem kendi babasına hem de Düzgün’e yakalanır. Düzgün ile  Fikri’nin arası ramazan münasebetiyle düzelmiştir. Ancak  Fikri’nin köydeki İsmaillere olan yakınlığı, Düzgün’le arasının tekrar bozulmasına neden olur. Öte yandan Koptagel köyde paylaşılamaz pozisyondadır. Bir yandan Düzgün kızını Koptagel’e vermeyi planlarken bir yandan da Döne   sürekli Koptagel’in peşindedir. Koptagel’in ise peşinde olduğu tek bir şey vardır. O da  İstanbul’dan getirtmeye çalıştığı minibüsü...

Haberin Devamı

Ferit İlkgün’ün  peşini bırakmamaya kararlıdır. Köyde düzenlenecek olan  ramazan öncesi piknik için hummalı bir hazırlanma süreci başlar. Bu piknikte  İlkgün yemeği Buralı İsmail ile yapacaktır. Ferit bunu engellemek için elinden geleni yapar. Öte yandan  Ferit  bu piknikte babası ile Düzgün’ün arasını iyice yumuşatmak için   çeşitli planlar yapar.  Öte yandan  İstanbul’a döndü sandığı Bengisu ise İsmaillerin evinde yaşamaya başlamıştır. İsmailler Ferit’i zor durumda bırakmak için evlerine aldıkları Bengisu yüzünden kendileri zor zamanlar  yaşarlar.

Koptagel’in  başı ise gerçekten derttedir.  Fikri’nin büyük oğlu yalanı  Koptagel’i zor durumda bırakır.  Bir yandan  Döne’nin  kendisine olan aşırı ilgisi bir yandan  Reşat’ın Elmas’a olan aşırı ilgisi Koptagel’i iyice çileden çıkarır. Ramazan pikniğinde  bir yolunu bulup Reşat’a  unutamayacağı bir ders verir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!