Hani kondisyonumuz yoktu

Güncelleme Tarihi:

Hani kondisyonumuz yoktu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2015 22:58

Portekizli hoca, Molde deplasmanında ağır hava ve saha koşullarına rağmen çok iyi oynadıklarını söyledi. “Güçsüz olduğumuz söyleniyordu. İşte gücümüzü herkes gördü” dedi.

Haberin Devamı

MOLDE’yi deplasmanda 2-0 yenerek UEFA Avrupa Ligi’nde bir üst tur için avantajlı konuma gelen Fenerbahçe’de hiç kuşkusuz Norveç dönüşü en mutlu kişi teknik direktör Vitor Pereira’ydı... Ağır hava ve saha koşullarına rağmen takımının gösterdiği mücadeleden ve oynadığı futboldan son derece memnun olan Portekizli hoca gelecek adına da umutluydu.Keyfi bir hayli yerinde olan Pereira, “Hani kondisyonumuz yoktu? Maçın son dakikasında rakip kalede gol arıyorduk. 3. golü de bulabilirdik o anda. Takımım inanılmaz iyi yardımlaştı” dedi.

“HER GÜN TUĞLA KOYUYORUZ”

SAVUNMADA da kademe anlayışlarının mükemmel olduğunu vurgulayan Pereira, “Çok koştuk ve pres yaptık. Bu takıma yapılan eleştirilerden en önemlisi güçsüz olduğumuz yönündeydi. İşte gücümüzü herkes gördü” diye konuştu.Pereira, takım olarak her geçen gün üstüne koyduklarını belirterek, “Her gün yeni bir tuğla yerleştiriyoruz. Savunmada iyi olmamızın bize maçları kazandıracağını söylemiştim. Taraftarı mutlu etmemiz için hücum gerekliydi. Kim oynarsa oynasın oynamayanı aratmaması” dedi.

Haberin Devamı

KADIKÖY’DE BASKIALTINDA, DIŞARIDA BİR HARİKA! 

Ozan Tufan kendi seyircisi önünde zorlanıyor, deplasman maçları ve Milli Takım’da daha rahat ve iyi futbol sergiliyor.

F.BAHÇE’nin flaş ve bir o kadar da olaylı transferi Ozan Tufan, kendi seyircisi önündeki maçlarda zorlanıyor, deplasman sınavları ve Milli Takım’da daha rahat ve iyi futboluyla dikkat çekiyor. Kadıköy’de kayıp olan ve Milli maçlarda Fatih Terim’in güvendiği isimlerin başında gelen Ozan, Molde karşısında Mehmet Topal’ın da hastalanmasıyla 11 şansı buldu ve bunu iyi değerlendirip, gol de attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!