Hangi ünlüyü hangi mekanda görebilirsin

Her şeyin bir raconu var. Eğer derdiniz ünlü görmekse ona göre mekanlara gitmelisiniz.

Bir de tabii hangi ünlünün hangi mekana gittiğini bilmelisiniz. İşte size rehber olacak mini liste:

NEJAT İŞLER, YAVUZ BİNGÖL VE YETKİN DİKİNCİLER’İ GÖRMEK İÇİN: Cihangir’deki White Mill’e gitmeniz lazım. Genelde üst katta oturuyorlar.

KENAN İMİRZALIOĞLU’NU GÖRMEK İÇİN: Cihangir’deki Porte’ye gitmeniz lazım. Kenan sık sık burada dostlarıyla buluşup pizza yiyor. Çünkü evi buraya çok yakın.

SEZEN AKSU’YU GÖRMEK İÇİN: Çok sık gelmese de Kuruçeşme’deki Ece’nin Asmalımescit’te açılan (hemen Yenişehir Palas’ın yanıbaşı) yeni yerinde dostlarıyla eğlenmeyi seviyor Aksu.

LEVENT YÜKSEL, SERTAB ERENER VE ŞEBNEM FERAH’I GÖRMEK İÇİN: Beyoğlu’ndaki Hayal Kahvesi’ne salı ya da çarşamba geceleri geç saatte uğramanız lazım. Eğer burada değillerse Mojo’ya bakın, kesin oradadırlar.

AJDA PEKKAN’I GÖRMEK İÇİN: Levent’teki Şans Restoran’a gitmeniz gerek. Burası Ajda Hanım’ın müdavimi olduğu bir mekan.

Hafta içi akşam saatlerinde şansınız yüksek.

DEMET AKALIN’I GÖRMEK İÇİN: Reina’ya gitmeniz gerek. Akalın, sevgilisi Oğuz Kayhan’la bu mekanın gediklisi. Ama Oğuz Kayhan bu yaz Sortie’de Cholocate’ı açtığı için Demet Akalın’ın bu mekanda olması daha yüksek olasılık.

BEYAZ’I GÖRMEK İÇİN: Hafta içi bir gece Scotch’a uğramanız yeterli. Beyaz bıkmadı, hálá bu mekanda eğlenmeye devam ediyor.

OKAN BAYÜLGEN’İ GÖRMEK İÇİN: Nişantaşı’ndaki Sofa Otel’in lobisindeki restorana bir bakın. Olmadı City’s içindeki It’s A Joke’a. Ya da Longtable’a. Bu üç mekandan birindedir. Çünkü Okan, Sofa Otel’de konaklıyor zaten.

Sex and The City sonrası ne olacak

Hiçbir zaman sıkı takipçisi olmadım bu dizinin. Her seferinde sıkıldım, yarıda bıraktım Sex and The City kızlarının maceralarını.

Ama kimin daha cilveli, kimin diğerine göre daha tutucu filan olduğunu biliyorum.

Gerçi bu dizinin ifade ettiği asıl şey başka.

Kızların maceralarından çok ne giydikleri, nerede ne yiyip ne içtikleri önemli.

Önemli bir diğer husus da, hepsinin bir araya gelip dedikodu yaptıkları, daha doğrusu seks dedikodusu yaptıkları sahneler!

Tüm kadınların en çok hoşuna giden bence buydu.

Çünkü, önceki gece beraber oldukları erkeğin "nasıl bir performansa" sahip olduğunu birbirlerine anlatmak kadınların en büyük keyfi.

"Hakikaten kötü mü öpüşüyor?", "Nasıl yani, erken mi geldi?", "Işık açıkken sevişemedi mi?" gibi gibi, daha da açık seçik olabilen, sonu gelmeyen "o muhabbetler" yani...

Sex and The City bu sohbetleri özgürleştirdi, kadınlar rahatladı.

O yüzden aslında Sex and The City erkek egemen dünya için bir tehdit (!), hali hazırdaki erkek iktidarını fena halde sarsmakta.

Bu açıdan, bunun gibi açılardan, bu dizi kızlarının bu sinema filmiyle devirlerinin kapanacağının, ama sonrasında çok daha fenasına hazırlıklı olunması gerektiğinin altını çizmek isterim dolma kalemle.

Nedir sonrası? Yeni şehir kızları "Sex and The City" kızlarından daha hızlı yaşıyor, daha acımasız, daha ukala, daha hedefe odaklı. Öyle masum seks dedikoduları yapıp sonra pat diye evlenmiyorlar. Daha karmaşıklar...

Sex and The City kızları eskidi desek yeridir hani.
Yazarın Tüm Yazıları