Hangi gece elbisesine hangi saç?

Güncelleme Tarihi:

Hangi gece elbisesine hangi saç
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 04, 2017 13:05

Sizin için son derece önemli o özel gün için aylardır elbisenizi arıyorsunuz. Sonunda da sizi gecenin yıldızı yapacak elbiseyi buldunuz. Şimdi sıra geldi elbisenize uygun olan saçı bulmaya. Çünkü bir gece elbisesi ancak mükemmel saçlarla kendini gösterir. Ve üstelik her modele de her saç yakışmaz. Bu nedenle saçınızı da elbisenize göre seçmelisiniz. İşte size rehberlik edecek stil önerileri...

Haberin Devamı

Straplez Gece Elbiseleri:

Straplezler gece elbisesi modellerinin en klasiklerindendir. Boynu ve omuzları ortaya çıkaran bu elbiseler, saç modeli konusunda oldukça bol seçeneğe izin verir. Saçlarınızı açık bırakarak ister dalgalı, ister kıvırcık, isterseniz dümdüz kullanabilirsiniz. Zarafetinizi boynunuz ve omuzlarınız ortaya çıkarırken, dağınık, açık saçlarınız havanıza hava katacaktır.

Hangi gece elbisesine hangi saç

Tek Omzu Açık Elbise:

Tek omzu açık elbiseler bu sezon karşımıza belli belirsiz kol dekolteleri şeklinde çıkıyor. Her şey bir yana bu model tam bir klasik. Bu nedenle tek omuzlu bir elbiseye kalbinizi kaptırmanız çok olası. Eğer öyle de oldu diyorsanız saçlarınızı yana topladığınız, büyük bukleli modelleri tercih edebilirsiniz. Yönünü ister kapalı kolun tarafına doğru ister açık kola doğru seçin, hiç fark etmez, her hâlükârda etkileyici bir görüntü elde edersiniz.

Haberin Devamı

Hangi gece elbisesine hangi saç

Bisiklet Yaka Elbise:

Dar veya yüksek yakalı elbiseler sık tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Eğer siz de bu şekilde boyun bölgesi kapalı bir elbise tercih ettiyseniz saçlarınızı toplamak en doğru karar olacaktır. Dilerseniz saçınızın tepeden toplandığı modelleri, dilerseniz tam tepede topuz yaptığınız zarif seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Bu şekilde elbisenizin de detaylarını kapatmamış olur, daha ferah bir görüntüye ulaşırsınız.

Â

Hangi gece elbisesine hangi saç

V Yaka Elbiseler:

V yakalı elbiseler tüm dikkati boyun bölgenize çeken elbiselerdir. Bu nedenle dikkat çekmek istediğiniz bu bölgeyi daha da belirginleştirmek için saçlarınızın önünü arkaya doğru alacağınız modelleri tercih edebilirsiniz. Bu da demek oluyor ki yarım topuzları, yine saçın yarım toplandığı örgü modellerden birini deneyebilirsiniz. Böylece hem açık saçın havasını yakalar hem de dekoltenizin hakkını verirsiniz.

Haberin Devamı

Hangi gece elbisesine hangi saç

 

Sırt Dekolteli Elbiseler:

Sırt dekolteli modellerde çok düşünmeye gerek yoktur. Dekoltenizi o bölgeye dikkat çekmek için tercih ettiğinizden tüm cömertliğinizle de sergilemelisiniz. Bu nedenle saçlarınızı toplayacağınız modelleri seçin. Bırakın herkes güzel sırtınızı görsün.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!