Hanedanlıktan uzak duruyor

Güncelleme Tarihi:

Hanedanlıktan uzak duruyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2004 01:00

Hamburg’da bir barda sabaha kadar müzik yapan bu DJ, Michael Douglas’ın büyük oğlu Cameron. Mutsuz bir çocukluk geçiren ve başı uyuşturucuyla derde giren Cameron, artık Douglas ismini duymak bile istemiyor.

Hamburg’da ‘Betty Ford Kliniği’ isimli bir bar var. Burası her gece Amerikalı bir DJ’i izlemek için sabırsızlanan gençlerle dolup taşıyor. Sabahın ilk saatlerine kadar açık kalan barda program yapan, vücudu dövmelerle dolu bu gencin yüzüne dikkatli bakanlar, onu bir yerden tanıdığını konuşuyor. Gecede 1.500 Euro kazanan bu genç DJ Cameron Douglas... Ünlü aktör Kirk Douglas’ın torunu, Michael Douglas’ın da oğlu... Cameron Douglas, Hollywood’da bir sinema hanedanı kuran ailesinden uzak kalmaya özellikle dikkat ediyor.

İlginç tesadüf

Dikkatli bakılınca, büyükbaba Kirk Douglas’a şaşılacak derecede çok benzeyen Cameron Douglas, annesi Diandra’nın Michael Douglas’dan boşanmasına çok üzülmüş, çok genç yaşta uyuşturucu batağına saplanmıştı. Mutsuz bir çocukluk ve ilk gençlik dönemi geçirmesinden babasını ve onun ailesini sorumlu tutuyordu. Genç Douglas bir kliniğe yatırıldı ve aylarca süren tedavi sonunda uyuşturucuyu bıraktı. Ancak ne tesadüftür ki Cameron’un ABD’de tedavi gördüğü kliniğin adı da ‘Betty Ford Kliniği’ idi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!