Hamza Hamzaoğlu: Fenerbahçeli olduğumu inkar mı etseydim!

Güncelleme Tarihi:

Hamza Hamzaoğlu: Fenerbahçeli olduğumu inkar mı etseydim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2015 13:32

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray Dergisi'ne yaptığı "Çocukken Fenerbahçeliydim" açıklaması ile büyük yankı yaratan Hamza Hamzaoğlu, "Bunu söylerken özel bir amacım yoktu. Küçükken Fenerbahçeliydim ama şimdi Galatasaraylıyım ve öyle de kalacağım" dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda ses getirecek ifadeler kullandı. Geçtiğimiz sezon Akhisar Bld’yi çalıştırdığı dönemde maça şampiyon olarak çıkan Fenerbahçe’yi oyuncularına alkışlatan Hamzaoğlu, “G.Saray’ın teknik direktörü olarak bu sezon şampiyon olması halinde F.Bahçe’yi alkışlar mısınız? Sizce Türkiye buna hazır mı?” sorusuna şu yanıtı verdi:

‘SADECE BENİM İSTEMEMLE OLMAZ’
“Benim için bir sakıncası yok. Ben yine alkışlarım. Tabii bu sadece benim istememle olmaz. Bütün insanların bu gözle bakabilmesi lazım. Bu havayı yakalamak gerekiyor. Aynı şeyi Fenerbahçe’den de beklerim açıkçası... Eğer sezon sonunda biz şampiyon olursak onlardan da alkış beklerim. Ama alkışlamadılar diye de kimseye bir şey demem.”

Haberin Devamı

‘F.BAHÇELİ’YDİM İNKAR MI EDEYİM!’
Geçtiğimiz günlerde verdiği bir demeçte küçükken F.Bahçeli olduğunu belirterek ses getiren Hamza Hamzaoğlu, bu ifadeleri hatırlattığımızda şu sözleri söyledi:
“Artık Türkiye’de bazı şeylerin değişmesi gerekiyor. Bunu söylerken hiçbir özel amacım yoktu. G.Saray’a ilk geldiğimde bana sorulmuştu, ben de söylemiştim. Geldiğim ilk seneydi. Küçükken Fenerbahçeli’ydim ama şuan Galatasaraylıyım. Galatasaray Kongre Üyesi’yim. Ve ben, bu takımın yıllarca formasını giyip terletmişim. Gönlüm, kalbim her zaman Galatasaray’la... Bundan sonra da nerede çalışırsam çalışayım her zaman Galatasaraylı Hamza olarak var olacağım ve hayatımı öyle noktalayacağım. Çocukluğumda Fenerbahçeli olduğumu inkar mı edeyim!”

‘ŞAMPİYONLUK YARIŞI BİZ, F.BAHÇE VE BEŞİKTAŞ ARASINDA GEÇER’
Geldiği günden beri şampiyonluk konusunda söz vermediğini belirttiğimiz Hamza Hamzaoğlu, “Tabii ki şampiyon olmayı çok istiyorum. Ancak bunun için söz vermiyorum. Sadece istemekle olmaz. Yapmamız gereken başka şeyler var. Onlara odaklanıp halletmemiz gerekiyor. Bunları yaparsak zaten şampiyonluk da kendiliğinden gelir” diye konuştu.

Hamzaoğlu; şampiyonluk yarışı için ise “Bizimle birlikte Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında sonuna kadar gider. Ama sonlara doğu bu üçlüye katılan olur mu, belki bir takım da aşağıdan gelip peşimize takılabilir” diye konuştu.

Hamza Hamzaoğlu: Fenerbahçeli olduğumu inkar mı etseydim
HAMZAOĞLU: ASLINDA FENERBAHÇELİYDİM

Haberin Devamı

‘SELÇUK VE BURAK’I İYİ TANIYORUM’
Selçuk ve Burak’ın kendisi geldikten sonra yükselişe geçmesi konusunda Hamzaoğlu, şöyle konuştu:
“Onları çok iyi tanıyorum. Milli Takım’da da çalışma imkanı buldum. Birkaç dokunuşla onları daha verimli hale getirdik. Mesela Burak Yılmaz’ı daha geri alarak, ofsayttan kurtardık. Daha çok oyunda kalmasını sağladık.”

Hamza Hamzaoğlu: Fenerbahçeli olduğumu inkar mı etseydim

‘MİLLİ TAKIMI RİSK OLARAK GÖRMEDİM’
Akhisar’dan sonra Milli Takım’da Fatih Terim’in yardımcılığını yapan Hamza Hamzaoğlu, “Milli Takım’a gitmeyi hiçbir zaman risk olarak görmedim. Ben futbola hizmet etmek isteyen bir insanım. Benim için konum, makam ya da bulunduğum pozisyon o kadar da önemli değil. Fatih Hoca ile çalışırken de hiçbir zaman kendi kariyerim açısından bir risk görmedim” dedi.

Haberin Devamı

‘HAYALİM G.SARAY İLE ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASI’
Galatasaray’a gelerek en büyük hayalini gerçekleştirdiğinin altını çizen genç çalıştırıcı, şu ifadeleri kullandı:
“Akhisar’daki iyi işlerden sonra kendimi Galatasaray’da çalışmaya hazır hissettim. Şimdi hayalim, Galatasaray’la Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmak. Allah, inşallah bize o günleri de gösterir. Buradan sonra başka bir kulübü çalıştırmak gibi bir hayalim yok. Dediğim gibi zaten en büyük hayalimi G.Saray’a gelerek gerçekleştirdim. Burada uzun yıllar kalıp iyi işler başarmak istiyorum. Tabii ki bu benim hayalim. Ama bu olmazsa, o zaman yurt dışında hocalık yapmayı, bu hedefe ulaşmayı çok isterim.”

Haberin Devamı

‘SNEİJDER’A SEVİNDİM’
Juventus’un kapısından dönen Wesley Sneijder’ın takımda kalmasına mutlu olduğunu belirten Hamza Hoca, “Bana göre çok önemli bir oyuncu. Takımımıza çok önemli katkıları var. Bizimle birlikte devam ediyor olması beni çok sevindirdi. Aramızda çok önemli bir ilişki var” dedi.

KISA... KISA...
¦ Transfer çalışmalarımız var, alabilirsek bir oyuncu alacağız. Giden olur mu bakacağız.

¦ Futbolcuların, hakemlerle ve rakiple uğraşması hoşuma gitmiyor. Yeri geldiğinde uyarılarımı yapıyorum. Biz Galatasaray takımıyız ve Galatasaraylı oyuncular, böyle davranışların içine giremez.

¦ Sabırlı bir insanımdır. Kimseyi kırmak istemem. Değişeceğimi sanmıyorum. Böyleyim, böyle de devam edeceğimi düşünüyorum. Allah da değişmeyi nasip etmesin.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!