Hamza Hamzaoğlu: Fenerbahçe maçı öncesi ciddi prova oldu

Güncelleme Tarihi:

Hamza Hamzaoğlu: Fenerbahçe maçı öncesi ciddi prova oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2016 21:13

Hamza Hamzaoğlu: Fenerbahçe maçı öncesi ciddi prova oldu

Haberin Devamı

Berktuğ ÖNCÜ/BURSA, (DHA) - BURSASPOR’un Al-Ittihad takımını 5-1 mağlup ettiği özel maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Hamza Hamzaoğlu "Fenerbahçe maçı öncesinde ciddi bir hazırlık maçı yapmış olduk" dedi.
Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu maç sonrası yaptığı açıklamada, “Gönül isterdi ki; bu maçı Timsah Arena’da oynayalım, taraftarımızın oluşturduğu bu atmosferi orada yaşayalım. Bazı nedenlerden dolayı orada oynayamadık. Bu akşam her iki takım için de güzel bir gece olduğunu düşünüyorum. Hem kora kor bir mücadele oldu, hem goller, hem de mücadele anlamında güzel bir maç oldu. Fenerbahçe maçı öncesinde ciddi bir hazırlık maçı yapmış olduk. İnşallah hafta sonuna bu performansımızı biraz daha yükselterek bunu sahaya yansıtırız. Hep söylüyoruz, oyuncularımız birlikte oynadığında daha iyi anlaşacak ve maç oynadıkça kendi güçlerini de kazanmış olacaklar” dedi.
Bir basın mensubunun “Fenerbahçe maçı için kafanızdaki 11 şekillendi mi?” sorusuna Hamzaoğlu “Zaten şekilliydi ancak bu maçtan sonra daha da şekillendi” şeklinde yanıtladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!