Hamsi Gününde 750 Kilo Balık Dağıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Hamsi Gününde 750 Kilo Balık Dağıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 18:53

KÖRFEZ BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL BARAN GELENEKSEL HAMSİ GÜNÜ ETKİNLİĞİNE KATILDI.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Karadenizliler Derneğinin düzenlemiş olduğu’11. Geleneksel Hamsi Günü’ etkinliğine katılarak Körfez’de yaşayan Karadenizlilerle bir araya geldi.
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran hafta sonu Karadenizliler Derneğinin düzenlediği Hamsi Günü etkinliğine katıldı. Başkan Baran, mangal başına geçerek, kendi elleri ile pişirdiği hamsileri Körfezli vatandaşlara ikram etti. Düzenlenen Hamsi Günü etkinliğine Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yanı sıra Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gençlere balık pişirme konusunda püf noktaları gösteren Baran, gençlerle sohbet etmeyi ihmal etmedi. Oldukça renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikle vatandaşlara 750 kilo hamsi dağıtıldı.
Etkinlikle konuşan Belediye Başkanı İsmail Baran, böyle güzel bir günü organize edenlere teşekkür etti. Başkan Baran, “Vatandaşlarımızla birlikte Hamsi ikramında bulunarak bir ve beraber olduğumuzu gösterdik. Bugün Karadenizliler Derneğine gelenler hamsiye doydu. Bugün Hamsi bereketi Körfezlilerin gönüllerini doldurdu, yüzlerini güldürdü. Dernek üyelerimizin Körfez’de oluşturduğu bu bereketli günü daha kalabalık ve coşkulu şekilde önümüzdeki süreçlerde hep birlikte yapalım. Emeği geçen bütün arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!