Hamilelik Okulu'nda 7. dönem başladı

Güncelleme Tarihi:

Hamilelik Okulunda 7. dönem başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2017 13:39

Hamilelik Okulu'nda 7. dönem başladı

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi'nin "Ailemi Seviyorum Projesi" kapsamında Evlilik Okulu'nun ardından hayata geçirdiği Hamilelik Okulu'nda 7. Dönem eğitimi başladı. Eğitime katılan 20 anne adayına Dr. Murat Karayel tarafından sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirmeleri için gerekli bilgiler verilecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Bilinçli Anneler, Sağlıklı Nesiller sloganıyla başlattığı Hamilelik Okulu'nun 7. dönem eğitimi Kent Konseyi binasında başladı. Özel Odak Hastanesi işbirliğiyle düzenlenen ve 3 hafta sürecek eğitimin ilk dersine Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Özel Odak Hastanesi Kadın Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Murat Karayel ve 20 anne adayı katıldı. Anne adaylarının bilinçli bir hamilelik süreci geçirmelerini hedeflediklerini kaydeden Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan, "Hamilelik Okulu eğitimlerimiz devam ediyor.  Kursta anne adaylarının bilinçli bir hamilelik süreci geçirmelerine katkı sağlamak istiyoruz.  Hepinizi anne olacağınız için tebrik ediyorum. Sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde evlatlarınızı kucağınıza almanızı temenni ediyorum" dedi.

Eğitimde Op. Dr. Murat Karayel, anne adaylarına gebelikte annede meydana gelen fizyolojik ve psikolojik değişiklikler, gebelikte günlük yaşam, gebelik izlemleri, rutin yapılan tetkikler ve bağışıklama, gebelikte sık karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri  konularında bilgi verecek.

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!