Hamilelik Okulunda 5'inci dönem başladı

Güncelleme Tarihi:

Hamilelik Okulunda 5inci dönem başladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2016 14:35

Hamilelik Okulunda 5'inci dönem başladı

Haberin Devamı

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA) - DENİZLİ'de Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Ailemi Seviyorum' projesi kapsamında hayata geçirilen Hamilelik Okulunda 5'inci dönem eğitimleri başladı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 'Ailemi Seviyorum' projesi kapsamında hayata geçirdiği Hamilelik Okulu, 5'inci dönem eğitimlere başladı. Kent Konseyi binasında düzenlenen 5'inci dönem açılışına; Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Özel Odak Tıp Merkezi Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Koşar Can ve kursiyerler katıldı. Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında Evlilik Okulunu hayata geçirdiklerini ve bu projeyle evlilik öncesi bireyleri bilinçlendirmeyi hedeflediklerini belirten Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, evlilik Okulu'na katılan vatandaşların Hamilelik Okulu isteği üzerine bu çalışmayı başlattıklarını ve 5. döneme geldiklerini söyledi.
Değirmenci, çocuk sahibi olacak anne ve babaları bilinçlendirerek doğru bilgilenmelerini istediklerini belirterek, "Sizler bebeklerinizi hasretle bekliyorsunuz. Onlar Türk toplumunun geleceği, Türkiye'yi yönetecek insanlar. Onlar bilimde, teknolojide ülkemizi geleceğe taşıyacak ve yön verecek olan yeni nesiller. Ve bu yeni nesillere anneler ve babalar yön verecek. Çocukları büyütecek olan anne ve babaların da bu noktada bilinçli olmasını istiyoruz. Hamilelik sürecinde ve sonrasında anne ve çocuğun sağlığı konuları ile ilgili eğitimler verilecek" dedi.

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!