Hamile kadının plasentası patladı

Güncelleme Tarihi:

Hamile kadının plasentası patladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2016 01:59

Claire Taylor, 28 haftalık hamileydi. Birden şiddetli bir karın ağrısı yaşamaya başladı. Hızla doktora giden Taylor'ın plasentasının patladığı ortaya çıktı. Genç kadının rahminin içi kanla dolduğu için doğmamış bebeği ölümden döndü.

Haberin Devamı

PLASENTASI PATLADI

37 yaşındaki hamile kadın Claire Taylor 28 hafta boyunca çok rahat bir hamilelik geçirdi. Ancak 28. hafta sonunda anne adayının midesinin ve göğsünün üzerinde korkunç ağrılar başladı. Hastaneye giden anneye mide ekşimesi olduğunu söyleyen doktorlar kadına ağrılarının azalması için bir çeşit ağrı kesici verdi.

Hamile kadının plasentası patladı

Ancak Claire’nin durumunun kötüye gitmeye başlayınca doktorların yaptığı taramada kadının plasentasının büyüyüp patladığı ve rahminin içinin kanla dolduğu anlaşıldı. Kadını hemen sezaryen doğuma alan doktorlar kadının kocasına oğlu ve eşi için kendisini kötü sona hazırlaması söylendi.Sezaryene alınan annenin sağlığı kötüleşti ve Claire doğumdan yorgun düşerek bayıldı. Doğum yapan anne 5 gün komada yatarken ciğerlerine kan dolan bebeği iki kez hayata döndürüldü.

Haberin Devamı

Hamile kadının plasentası patladı

“BU İNANILMAZ BİR MUCİZE”

Acilen sezaryene alınan anne çocuğunu ancak 5 gün sonra görebildi. Doktorları bile hayrete düşüren bebek Cody şimdi 19 aylık ve annesi ile birlikte tamamen iyileşti. Anne Claire Gaylor  “Kendimin ve oğlumun kurtulduğuna inanamadım. Bu durum bizim için daha kötü bitebilirdi ve bunu düşünmesi bile çok korkutucu. Fakat oğlum Cody inanılmaz bir mucize. Dokuz hafta sonra eve gelebildiğimiz için tüm doktorlara minnettarım. Biz aile olarak o hastaneden çıkmayı başardık ve ben inanılmaz şanslı hissediyorum” dedi.

Hamile kadının plasentası patladı

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!