Hamdi Alkan nasıl kilo verdi? Renkli Sayfalar'da anlattı!

Güncelleme Tarihi:

Hamdi Alkan nasıl kilo verdi Renkli Sayfalarda anlattı
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2016 10:48

Hamdi Alkan, eşi Selen Görgüzel ile birlikte Renkli Sayfalar magazin programına canlı yayın konuğu oldu. Alkan, eşi ile birlikte tüp mide ameliyatı ve zayıflama sürecini anlattı.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarında canlı olarak yayınlanan magazin programı Renkli Sayfalar'ın bugünkü konukları Hamdi Alkan ve eşi Selen Görgüzel oldu. Alkan ve eşi, programın sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın sorularını samimiyetle cevapladı.

Hamdi Alkan, tüp mide ameliyatı olma ve zayıflama sürecini anlattı. Alkan, sağlık sorunları yaşamaya başladığını ve eğilmekte bile zorlandığını anlattı. Kilolu olduğu dönemlerde bel fıtığından varise kadar bir çok sağlık sorunu yaşadığını anlatan Alkan, ayakkabılarını bağlamak için bile eğilemediğini, eğildiği zaman nefes nefese kaldığını anlattı.

Hamdi Alkan nasıl kilo verdi Renkli Sayfalarda anlattı

Hamdi Alkan, görüntüden daha önemli olan sağlık diyerek ameliyat olmaya karar verdiğini söyledi. Ameliyat için çok araştırma yaptığını ve doktorlar ile tüm detayları konuştuğunu söyleyerek, izleyenlere bir mesaj verdi. Alkan, diyetlerin kesinlikle doktor kontrolünde olması gerektiğini ve bir yerlerden duyduğumuz şeyleri yiyip içmemek gerektiğini vurguladı.

Haberin Devamı

Alkan, bir Antakya'lı olarak kilo vermenin zor olduğunu söylerken, eskiden sette bir dolabı olduğunu ve bu dolabın adeta küçük bir market gibi olduğunu söyledi. Hamdi Alkan, artık her şeyi yiyor ama çok yiyor. Midesinin %80'ini aldırarak 4 ayda 44 kilo veren Alkan, sağlığına kavuşmanın sevincini yaşıyor.

Ünlü oyuncu Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel'de, eşine çok aşık bir kadın olduğunu ve bu nedenle çok kıskanç bir kadın olduğunu anlattı. Görgüzel, eşini kiloluyken de zayıfken de hep kıskandığını söyledi.

BAKMADAN GEÇME!