Nistelrooy'un takımı belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Nistelrooyun takımı belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2010 13:21

Alman gazeteleri, Hollandalı golcü oyuncu Ruud Van Nistelrooy'un Almanya Birinci Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Hamburg ile anlaşmak üzere olduğunu yazdı.

Haberin Devamı

Bild gazetesinde yer alan haberde, Van Nistelrooy'un yarın Real Madrid ile vedalaşacağı ve Pazartesi günü Hamburg'a gelmesinin beklendiği belirtildi.

Haberde, Hollandalı golcünün Real Madrid ile tazminatı konusunda anlaşması gerektiği, ayrıca West Ham'ın haftalık 115 bin Avro teklif ettiği, bunların yanı sıra Tottenham ve Stoke City takımlarının da kendisiyle ilgilendiği, bu yüzden de Hamburg'a transferiyle ilgili küçük de olsa bir soru işaretinin bulunduğu kaydedildi.

Van Nistelrooy'un, “Hamburg'a gitmek istiyorum” şeklindeki açıklamasının ise, kararını verdiğinin göstergesi olarak gösterildi.

Van Nistelrooy'un Madrid'de, Hamburg'un doktoru Nikolaj Linewitsch tarafından yapılan sağlık kontrolünden geçtiği belirtilen haberde, Alman kulübünün bonservis bedeli ödemeyeceği futbolcuya sezon sonuna kadar yaklaşık 2 milyon Avro vereceği ifade edildi.

Haberin Devamı

Berliner Morgenpost gazetesinin haberinde de, Van Nistelrooy'un kendisiyle ilgilenen ve aralarında Tottenham Hotspur ile Galatasaray'ın da olduğu
takımları reddettiği, Hamburg'a gelmek için söz verdiği kaydedildi.

DİĞER HABERLER

  

  

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!