'Haluk Ulusoy intikam alıyor'

Güncelleme Tarihi:

Haluk Ulusoy intikam alıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2008 12:54

Trabzonspor Kulübü Transfer Komitesi Üyesi Abdullah Başer, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un gider ayak Trabzonspor'dan intikam almaya devam ettiğini öne sürdü.

Trabzon'u sıkıntı bastı

Abdullah Başer, bu sezonun ilk haftasından itibaren Trabzonspor'un puanlarının gasp edildiğini iddia ederek, “Haluk Ulusoy, gider ayak Trabzonspor'dan intikam almaya devam ediyor. Ama bu iş 14-15 Şubat'ta bitecek” dedi.

Ligin ilk haftasındaki Sivasspor maçının hesabını Trabzonspor'un meşru zeminlerde soracağını daha önce söylediklerini dile getiren Başer, şöyle devam etti:
"Bunun yeri de meşru zeminler, genel kurullardır. Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçını, hakemini seyrettik. Hakem emir kuludur. Kendisine verilen talimatları yerine getirmiştir. Çok fazla yapacak şeyi yoktur. Bu tur şeyleri yaşamasaydık, şimdi puan cetvelinde ilk 2 içinde olurduk. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yaşananlar bizi olumsuz etkiledi. En azından şu anda transfer yapmaya kalktığımız zaman herkesin gelmek istediği bir takım olurduk."

"TİMSAH GÖZYAŞLARI"

Başer, Sadri Şener'in listesinde yer alan Trabzonspor'un eski yöneticisi Hayrettin Hacısalihoğlu'nun transferi birlikte yapalım yönünde yaptığı açıklamalara da tepki gösterdi.

Sadri Şener'in ertelenen genel kuruldan sonra başkan adaylığını net olarak açıklamadığını ifade eden Başer, "Önce aday olduklarını açıklayacaklar. Göreve gelirlerse o zaman kendileri transferi yaparlar. Bunlar timsah gözyaşları. Bugüne kadar destek vermediler de şimdi mi akılları başlarına geldi. Yönetimlerde süreklilik vardır. Son dakikaya kadar herkes görevini yapar" diye konuştu.

TRANSFER ÇALIŞMALARI

Trabzonspor'un transferde kadrosuna katmak istediği Brezilyalı Alex ve Fernandao konusunda şu ana dek bir anlaşma sağlanamadığı, çalışmaları sürdüğü kaydedildi.

Bordo-mavili kulübün çarşamba gününe kadar bu transferleri bitirmeye çalışacağı, olumsuz sonuç alınması halinde bu tansferlerin tamamıyla kapanacağı belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!