Haluk Piyes'in aksiyon filmi Ateş

Güncelleme Tarihi:

Haluk Piyesin aksiyon filmi Ateş
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2016 10:30

Pusat dizisi, Kanımdaki Barut filmi gibi aksiyonun bol olduğu yapımlarda yer alan Haluk Piyes, yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği Ateş filmiyle izleyici karşısına çıkacak. Vizyona girmeye hazırlanan filmin yeni tanıtım fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

Son dönemde yerli aksiyon filmlerinin popülaritesi artıyor. 1 Nisan'da vizyona giren yerli aksiyon Deliormanlı ile birlikte yeni aksiyon yapımları da izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Daha önce Pusat dizisi ve Kanımdaki Barut gibi aksiyon yapımlarında izlediğimiz Haluk Piyes, yeni aksiyon filmi Ateş ile izleyici karşısına çıkıyor.

 

 

Haberin Devamı

HEM YÖNETMEN HEM SENARİST

Aksiyon yapımlarında görmeye alışık olduğumuz Haluk Piyes, vizyona girmeye hazırlanan Ateş filminin senaryosunu yazarken aynı zamanda yönetmen koltuğunda da oturuyor. Piyes ayrıca Ateş filminin yapımcılığını da üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise ona; Fatma Büşra Ayaydın, Eren Hacısalihoğlu, Sacide Taşaner, Selahattin Taşdöğen, Meltem Miraloğlu gibi isimler eşlik ediyor.

Haluk Piyesin aksiyon filmi Ateş

ATEŞ VE YAVUZ'UN AKSİYON DOLU İNTİKAM HİKAYESİ

İstanbul'un Cihangir, Tophane, Karaköy, Beyoğlu, Galata ve Tarlabaşı semtlerinde çekimleri tamamlanan Ateş filmi, Cihangir ve Tophaneli iki yakın arkadaşın geçmişlerinden intikam almalarını konu alıyor. Konusu ve fragmanlarıyla dikkat çeken film 15 Nisan'da vizyona girecek.

 

Haberin Devamı

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!