Halo efsanesi geri dönüyor!

Güncelleme Tarihi:

Halo efsanesi geri dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2017 07:41

Microsoft, uzun zamandır sessizliğini koruduğu özel projesi hakkında bu kez açık konuştu.

Haberin Devamı

Zamanımızın ve özellikle oyun dünyasının en simgesel markalarından biri olan Halo'nun TV için geliştirilecek bir şovu hakkında tahminler uzun zamandır devam ediyordu. Ancak son zamanlarda bu proje hakkında çok fazla bilgi su yüzüne çıkmadı. Şimdi ise Microsoft, yaptığı açıklamada, gerçekten bir TV şovu üzerinde çalışıldığını duyurmuş durumda.

Microsoft sözcüsünün kurduğu cümleler şu şekildeydi: "Halo televizyon serisinin süreci devam ediyor. Hayranların bekledikleri ve hak ettikleri en iyi Halo serisini üretmemize büyük önem veriyoruz. Bir yaratıcı ortak ekip ile beraber doğru şekilde yaptığımızdan emin olmak istiyoruz."

Bu yaratıcı ortaklar Showtime ve en başından beri adı seri ile beraber anılan Steven Spielberg. Projenin boyutu veya ne zaman sunulacağına dair daha fazla detay bulunmuyor ancak artık en azından ortadan kaldırılmadığına eminiz.

Haberin Devamı

Halo TV projesinin bir şekilde halen devam etmekte olduğunu belirten aralıklı doğrulamaların dışında Microsoft veya şovu hayata geçirmekle görevli olan alt firması 343 Industries'den şov hakkında pek bir bilgi gelmiyor. Halo'nun hikayesi ve ortamı, bir televizyon programı için oldukça iyi bir aday ancak her zaman olduğu gibi bu durum, programın nasıl hazırlandığına bağlı.

2013 yılında ekip, Halo televizyon serisinin Breaking Bad, Band of Brothers ve Game of Thrones gibilerden ilham alacağını söylemişti ve eğer Microsoft, bu programların yarattığı etkinin yarısını bile yaratırsa oldukça etkileyici bir program ortaya çıkarmış olacağı kesin.

Tabii ki TV endüstrisi 2013 yılından beri oldukça değişmiş durumda ve Netflix kendi orijinal programlarını sunarken, Apple bile endüstriye girdi. Belki de artık Microsoft'un Halo TV serisini hızlandırmasının zamanı geçmiştir bile.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: 10 UNUTULMAZ PC EFSANESİ OYUN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!