Halkbank sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Güncelleme Tarihi:

Halkbank sınav sonuçları ne zaman açıklanacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2017 16:47

Halkbank sınav sonuçları için geri sayım başladı. Sınava katılım sağlayan on binlerce kişinin merakla araştırdığı Halkbank sınav sonuçları için vatandaşların internet üzerinden araştırması devam ediyor. Peki, Halkbank sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, konuyla ilgili detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Halkbank sınav sonuçları, Türkiye genelinde gerçekleştirilecek 1295 kişilik alımla ilgili sınava giren vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. 1000 servis görevlisi ve 295 uzman yardımcısı alımı için gerçekleştirilen sınavın ardından Halkbank sınav sonuçları sorgulanmaya devam ediyor. Peki, Halkbank sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, bazı detaylar

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Genel puanı (60) ve daha üzerinde olup tercih ettiği illere göre başarı sıralamasına giren adaylar mülakata girmeye hak kazanacaktır. Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ise banka yetkilileri tarafından henüz açıklanmadı.

İTİRAZ NE ZAMAN YAPILIR?

Yazılı sınav sorularına itiraz, en geç 13 Aralık 2017 tarihi mesai bitimine kadar, halkbanksinavi@istanbul.edu.tr e-posta adresi üzerinden Üniversiteye yapılabilir.

Haberin Devamı

Yazılı sınav sonucu https://halkbank.istanbul.edu.tr internet adresi üzerinden ilan edilecektir. Adaylar, yazılı sınav sonucuna ilişkin itirazlarını, halkbanksinavi@istanbul.edu.tr e-posta adresi üzerinden sonuçların yayınlandığı günü takip eden 3 (üç) iş günü içerisinde Üniversiteye yapabilirler.

 

BAKMADAN GEÇME!