Halk Oyunları yarışmasında sevinç ve üzüntü

Güncelleme Tarihi:

Halk Oyunları yarışmasında sevinç ve üzüntü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2017 11:57

Halk Oyunları yarışmasında sevinç ve üzüntü

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE'de Okul Sporları Halk Oyunları müsabakaları renkli görüntülere sahne oldu. Jüri üyelerinin dereceye girenleri seçmekte zorlandığı yarışmalar sonunda kategorilerinde birinci olan grup yarışmalarında Kırıkkale'yi temsil etme hakkı elde ederken, sevinç ve üzüntü bir arada yaşandı.

17 Ağustos Spor Salonunda yapılan müsabakalar 70 sporcunun katılımı ile Minikler Geleneksel Düzenlemesiz Dal, Yıldızlar Geleneksel Düzenlemesiz Dal, Gençler Geleneksel Düzenlemesiz Dal, Gençler Düzenlemeli Dal olmak üzere 4 kategoride yapıldı. Kıyasıya süren Halk Oyunları yarışmaları sonunda Minikler Geleneksel Düzenlemesiz Dalda Yahşihan Namık Kemal İlkokulu, Yıldızlar Geleneksel Düzenlemesiz Dalda Özel DEK Koleji Ortaokulu, Gençler Geleneksel Düzenlemesiz Dalda Şehit Ali Tonga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gençler Düzenlemeli Dalda Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ilimizi gruplarda temsil etme hakkı kazandılar.

Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Adnan Vural “Okul Sporları Halk Oyunları yarışmalarına her sene katılımız bir önceki seneye göre artmakta ve beklenen ilgiyi görmekteyiz. Burada dereceye giren takımlarımız bir üst tura yükselerek gruplarda ilimizi temsil etme hakkı kazandı. Gruplara gidecek olan sporcuların ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!