Halk Kart’ın lansmanı festivalle yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Halk Kart’ın lansmanı festivalle yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2017 17:01

Yenimahalle Belediyesi, görevindeki 8’inci yılını kutlayan Başkan Fethi Yaşar için düzenlediği festivalde Halk Kart projesinin lansmanını yaptı.

Haberin Devamı

Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Etkinlik Başkan Yaşar’ın görev süresince yaptığı hizmetleri anlatan tanıtım filmiyle başladı. Çanakkale Zaferi’nin 102’nci yılında şehitleri minnetle anarak konuşmasına başlayan Yaşar, “Yenimahalle halkına hesap vermek için bugün karşınızdayım. 8 yılda yatırımlarımızın ardı arkası kesilmedi. Çünkü her zaman kamunun kaynaklarını kamu yararına kullanmayı ilke edindik. Ticaretten gelen biri olarak kendi paramı harcar gibi bütçemizi planlı kullanıyorum. Yaptıklarımız ortada” dedi. 

Halk Kart’ın lansmanı festivalle yapıldı

BU KARTIN KAYBEDENİ YOK

Haberin Devamı

CHP Başkanı Kılıçdaroğlu ise, hiçbir ayrım yapmadan hizmet verdiklerini vurgulayarak, “Biz her kuruşun hesabını vatandaşa verdik. Bu da bizim namus görevimizdir. ‘Aile sigortasını uygulayamazsınız’ dediler. Onu da belediyelerimizde hayata geçirdik. Yenimahalle Belediyesi de bunlardan biri. Şimdi Halk Kart uygulaması Yenimahalle’de hayata geçiyor. Bu kartın kaybedeni yok. Herkes kazanacak esnaf, sanayici, işçi herkesin kazandığı sistem. Belediye Başkanımızı ve ekibini kutluyorum” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Yaşar, Kılıçdaroğlu’na fahri Yenimahalleli olarak HalkKart verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!