Halk Günü Buluşmaları 2017'de de devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Halk Günü Buluşmaları 2017de de devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2017 18:12

Halk Günü Buluşmaları 2017'de de devam ediyor

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediği Halk Günü Buluşmaları 2017 yılında da devam etti. Vatandaşlarla bir araya gelen AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Görevimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek, dertlerine derman olmak, taleplerini karşılamak" dedi.
2015 yılı Ağustos ayında başlayan ve her ayın ilk salı günü düzenlenmeye devam eden Halk Günü buluşmaları 2017 yılında da devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ocak ayı buluşmasında vatandaşların istek, sorun, görüş ve önerilerini dinledi.
Başkan Zolan, 2017 yılının ilk Halk Günü Buluşması'nı yoğun bir katılımla gerçekleştirdiklerini, vatandaşların sıkıntılarını birebir dinlediğini belirterek, "Görevimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek, dertlerine derman olmak, taleplerini karşılamak. Bu noktada artık Denizli'de oturan ve bilinen bir sistem var. Her ayın ilk salı günü tam gün buradayım. Vatandaşlarımız randevu almaksızın burada dertlerini ve taleplerini iletebilme imkanı buluyor. Bunun dışında başka günler gelen vatandaşlarımız da şehir dışında veya toplantı gibi iş başında değilsek benimle görüşebiliyor. Halk günü dışında 'Başkan yerinde mi? Görüşebilecek miyim?' gibi soru işaretleri oluyor. Ama halk gününde o soru işareti yok. Buradayım ve herkesle tek tek görüşüyorum" dedi.
Türkiye üzerinde oyunlar oynandığını, terör üzerinden girişimlerde bulunulduğunu belirten Zolan, bu girişimlerin sonuçsuz kalacağını ifade ederek tek vücut olunması gerektiğini söyledi. Vatandaşların tahriklere ve kaosa kapılmaması gerektiğini ifade eden Başkan Zolan, "Bizi ayrıştırma noktasında gayretler var. En yetkili ağızlardan duyuncaya kadar hiçbir söylentiye itibar etmesinler. Uyanık olmak durumundayız. Karşı taraf namertçe, hiçbir değer tanımadan saldırıyor. Biz bu tehdidin üstesinden ancak birlik ve beraberlikle gelebiliriz. Her türlü yalanı iftirayı atabilecek namertlerin oyununa gelmeyeceğiz, bu badireleri atlatacağız" diye konuştu.
Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!