Halk Eğitim Merkezi Kursiyerlerinden Gürkan’a Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Halk Eğitim Merkezi Kursiyerlerinden Gürkan’a Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2016 12:26

HALK EĞİTİM MERKEZİ KURSİYERLERİ BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN GÜRKAN'I ZİYARET ETTİ

Battalgazi Halk Eğitim Merkezi “Kadın Giyim Artistik Çizimler” kursu öğreticisi Hülya Demir ve kursiyerler, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.
Battalgazi Halk Eğitim Merkezi “Kadın Giyim Artistik Çizimler” kursu öğreticisi Hülya Demir, Gürkan’a kurs faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
Ziyarette konuşan Gürkan, kadınların toplumdaki yeri ve önemine dikkat çekerek, “Gerek maharetlerini ortaya koyma noktasında, gerekse kendilerine bir irat elde etme noktasında göstermiş olduğunuz gayretlerinizi kutluyorum. Bayanlarımızın sosyal hayatın her kesiminde olması lazım. Bayanların olduğu ortamlarda huzur ve ahenk daha doğru işler” dedi.
Kadınlarında kendilerini iyi yetiştirmeleri gerektiğini dile getiren Gürkan “Evde iyi bir hanım, iyi bir anne, çocuklarımızın eğitiminde çok önemlidir. Yetişen iyi çocuklar, yarın toplumumuzda sosyal barışın oluşmasında güzel bir tablo ortaya çıkarır. Hanımlar iyi yetişmediği takdirde ise, gelecek nesillerin sıkıntısı olur. Bayanlarımız özellikle Halk Eğitim Kursları’nda el mahareti ve yeteneklerinin yanında, aile, çocuk bakımı, ailedeki tutum ve davranışlar ile eşlerle olan ilişkilere de dikkat etmek lazım. Hayat müşterektir anlayışı içerisinde karşılıklı sevgi, saygı çerçevesinde aileyi idame ettirmemiz lazım. Ben sizleri kutluyorum. Hakikaten güzel bir çalışma oluşturmuşsunuz. Artı bir gelir kaynağı elde etmişsiniz. Kendi el becerilerinizi, gizli güçlerinizi ortaya çıkarma adına güzel bir çalışma ortaya koymuşsunuz” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!