Haliliye'de önce iftar, sonra konser

Güncelleme Tarihi:

Haliliyede önce iftar, sonra konser
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2018 13:23

Haliliye'de önce iftar, sonra konser

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA) - ŞANLIURFA Haliliye Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında önce vatandaşlara iftar veriyor, ardından ilahi konser etkinliği düzenliyor.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, belediye tarafından bu yıl 5’incisi kurulan Ramazan Sofralarında vatandaşlarla iftar yapma geleneğini devam ettirdi. Kurulan sofraya gelen vatandaşlarla birlikte orucunu açan Başkan Fevzi Demirkol, vatandaşları Ramazan sofralarına davet ettiği açıklamasında şunları kaydetti: “Öncelikle mübarek Ramazan Ayının halkımıza sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle tüm halkımızı Ramazan’ın feyzinden, bereketinden, rahmetinden istifade etmesini temenni ediyorum. Cenab-ı Hakk hamdolsun bizleri sağlıkla, huzurla beşinci senede de halkımızla buluşturdu. Cumhuriyet Meydanında, Süleymaniye Mehmet Saçlı İlkokulu ve Karşıyaka Mahallemizde iftar sofralarımız, geçen yıllardan bugüne devam etmektedir. Bu yıl, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Harran Üniversitesi Araştırma Hastanesindeki hasta yakınlarımız için sıcak iftar ikramımız devam ediyor. Muhtaç olsun, olmasın iftar ve sahur sofralarımıza tüm halkımız davetlidir.”
ETKİNLİK İLAHİ KONSERLE DEVAM EDİYOR
Haliliye Belediyesi, her yıl yürüttüğü Ramazan Ayı etkinliklerini bu yılda devam ettiriyor. Turgut Özal Parkı’ndan düzenlenen Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve ilahi konserine, dinleyenlerin beğenisini kazandı.Turgut Özal Parkı’nda düzenlenen Dergâh Camii İmam Hatibi İbrahim Onat ve arkadaşlarının okuduğu Kur’an-ı Kerim Tilavetinin ardından başlayan ilahi konserine, sema gösterisi de eşlik etti. İzleyenler tarafından büyük beğeni toplayan ilahi konserinde vatandaşlar, okunan ilahilere eşlik etti.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!