Haliliye Belediye Meclisi Temmuz Ayı Birinci Oturumu Gerçekleştirildi

Güncelleme Tarihi:

Haliliye Belediye Meclisi Temmuz Ayı Birinci Oturumu Gerçekleştirildi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2015 20:38

HALİLİYE BELEDİYESİ TEMMUZ AYI İLK MECLİS TOPLANTISINA BELEDİYE BAŞKANI FEVZİ DEMİRKOL, BAŞKANLIK YAPTI.

Haliliye Belediye Meclisi Temmuz Ayı Birleşimi birinci oturumu gerçekleştirildi. Toplantıda Meclis üyeleri tarafından verilen önergeler görüşüldü.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen Meclis Toplantısı’na Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol başkanlık yaptı. Açılış konuşmasını yapan Başkan Demirkol, "Bu ay ve bundan sonraki aylarda alacağımız kararların hem Haliliye halkına hem tüm insanlığa hayırlı olacak kararlar olmasını da Cenab-ı Hak’tan temenni ediyorum. Çalışmalarımızın bu yönde olacağını da inşallah biz vaat ediyoruz. Dua alacak, insanların mutlu olmasını temin edecek ve insanların hayat seviyesini yükseltecek çalışmaların yapılacağını şimdiden size beyan ediyorum. Bu husustaki geçmişte verdiğiniz katkılar, gelecekte vereceğiniz katkılardan dolayı hepinize ben teşekkür ediyorum" dedi.
Açılış ve yoklamanın ardından yazılı ve sözlü önergeler görüşüldü. Meclis üyeleri tarafından "Sosyal Hizmetler ve Engelliler Komisyonu"nun adının "Sosyal Hizmetler Komisyonu’’ olarak değiştirilmesi ve "Engelliler Komisyonu’’ adı altında yeni bir ihtisas komisyonunun kurulması önerildi. Önerge oy birliği ile kabul edildi. Önergelerde "Eğitim Gençlik ve Spor Komisyonu’’ isminin "Eğitim ve Kültür Komisyonu’’ olarak değiştirilmesi ve "Gençlik ve Spor Komisyonu" adı altında yeni bir komisyon kurulması oy birliği ile kabul edildi. "Sağlık ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Komisyonu"nun adının "Sağlık Komisyonu’’ olarak değiştirilmesi ve "Madde Bağımlılığı ile Mücadele Komisyonu’’ adı altında yeni bir ihtisas komisyonunun kurulması da oy birliği ile kabul edildi.
Yine Belediye Meclis üyeleri tarafından verilen yazılı önergelerle "Araştırma Geliştirme Komisyonu" ve "İşsizlikle Mücadele ve İstihdam Komisyonu" isimleriyle iki yeni ihtisas komisyonu kurulması gündeme getirildi. İki önerge de kabul edilerek, ihtisas komisyonlarının kurulması karara bağlandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!