Halil Bezmen’in uyku kaçıran kitabı çıktı

Mensucat Santral ve diğer şirketlerine ait vergi borcu nedeniyle 1995 yılında yurtdışına kaçan ve adı tarihi eser kaçakçılığına da karışan işadamı Halil Bezmen, Türkiye’ye döndükten sonra yazarlığa merak sarmıştı.

Haberin Devamı

“Kendime İtiraflarım”, “Sıfır Vakfı”, “Neden Halil Bezmen?”, Vahşi Aşk Öyküleri” eserlerine imza atan Bezmen’i sevgilisi Rengin Suar’la birlikte İstanbul gecelerinde gördüm. Arunas Yayıncılık’tan çıkan son kitabı “Estergon Kalesi”nin heyecanını yaşayan Bezmen, Türkiye’nin karanlık yüzüne ışık tuttuğunu söylediği kitapta kişilerin isimlerini değiştirmiş. Birçok kişinin uykularının kaçmasına yol açan kitapta bahsi geçen kişilerin gerçek kimlikleri şimdilerde büyük merak konusu...

Yaz koleksiyonu

BPoint markasıyla özgün takı tasarımlarına imza atan ve bunları Nişantaşı-Abdi İpekçi Caddesi ile Akmerkez’deki mağazalarında satışa sunan Bilgün Dereli, yaz için yeni bir koleksiyon hazırladı. Koleksiyon, bugün BPoint’in Akmerkez’deki mağazasında sergilenecek. Vitrinde Dice Kayek imzalı bir kıyafet ve Ece-Ayşe Ege’nin seçtiği mücevherler de yer alacak.

Haberin Devamı

Saat partisi

Lady Gaga, Rihanna gibi birçok ünlünün kolunu süsleyen Triwa Saatleri’nin  özel koleksiyonu, bu gece Kuruçeşme’deki El Beso’da tanıtılacak. Gece, İsveçli DJ Ida Rislow’un müzikleriyle
renklenecek.

Yeni adresi Bebek

İki sezon üst üste Paris Moda Haftası’na katılan Türk mücevher tasarımcısı Milka Karaağaçlı, ilk mağazasını önceki gün Bebek’teki tarihi bir köşk içinde açtı. Karaağaçlı, açılışta ‘Kısmet by Milka’ adlı markasının yeni koleksiyonunu da tanıttı.

20. yıl kutlaması

Swissotel The Bosphorus İstanbul’un 20’nci yılı, önceki gece düzenlenen davette kutlandı. Swissotel Hotels&Resorts Başkanı Meinhard Huck ile Swissotel The Bosphorus İstanbul Genel Müdürü Gerhard Struger’in ev sahipliği yaptığı geceye iş, sanat ve turizm dünyasının ünlü isimleri katıldı. Kutlama, 20’nci yıla özel hazırlanan yemek ve kokteyllerle bir karnavala dönüştü. Sertab Erener’in şarkıları ve ünlü DJ Suat Ateşdağlı’nın performansı da davetlilere müzik şöleni yaşattı.

Şimdi reklamlar

Sinema, tiyatro ve dizi oyunculuğunun ardından Turkmax kanalında ekrana gelen “Konuşmazsak Çatlarız” adlı programı hazırlayıp sunmaya başlayan Billur Kalkavan, şimdi de reklam yıldızı oldu. Turkcell’in yeni reklam filminde Şahan Gökbakar’a eşlik eden ve performansıyla beğeni toplayan Kalkavan’a şimdilerde reklam teklifleri yağıyormuş.

Haberin Devamı

Kalamata Bodrum’da

Erol-Varol Kaynar kardeşlerin sahibi olduğu Eksen Group’un bünyesinde hizmet veren Kalamata Meyhane, Akaretler’deki kışlık mekânını kapatarak Bodrum’a taşındı. İşletmeciliğini Beyza Gürbüzer’in yaptığı Kalamata Meyhane, Yeni Liman’daki yazlık adresinde Kosta&Tuba ikilisinin müzikleriyle eğlendirmeye devam ediyor.

Disko Alaturka

Yazlık dekorasyonuyla hizmete açılan Nahide, bu gece Deniz Seki’yi ağırlıyor. Seki, “Disko Alaturka” gecesinde 70’lerin alaturka şarkılarını disko ritimleriyle, 90’ların disko müziklerini de alaturka makamlarıyla harmanlayacak. Bu eğlence kaçmaz!

Yazarın Tüm Yazıları