Halikarnas’ta St. Tropez lezzetleri

Bodrum’la özdeşleşen Halikarnas, sezona damgasını vuran görkemli açılışının ardından ‘Secret Garden’ adlı yeni restoranını hizmete soktu.

Haberin Devamı

Halikarnas’ın dünya elçiliğini yürüten, Mick Jagger’ın kızı Jade Jagger tarafından tasarlanan mekânın açılışına ünlü isimler katıldı. Dansçıların performansı da geceye renk kattı.
Fransa’nın tatil şehri St. Tropez’den transfer edilen Fransız şef Nicolas Le Toumelin’in hazırladığı deniz ürünlerinin servis edildiği Secret Garden, Ege Denizi’ne bakan panaromik manzarası ve başarılı dekorasyonunun yanı sıra özel tarifleri ve şarap mönüsüyle de konuklardan tam not aldı.

Tek kişilik defile

Sexyy-S Mayoları’nın sahibi Seval Birinci, Bodrum tatilinde görüntülendi. Yaz aylarında Kıbrıs ve Bodrum’da düzenlediği plaj defileleriyle adından söz ettiren Birinci, bu kez kendi tasarladığı bikiniyle iskelede bir aşağı bir yukarı yürüdü...

Hayır için buluştular

Haberin Devamı

Yaz aylarında ünlülerin çoğu soluğu Bodrum’da aldı, davetler de bu gözde tatil beldesine taşındı. Bu davetlerden biri de, Alzheimer Derneği yararına düzenlendi. Alzheimer Derneği üyeleri Zafer Kozanoğlu ve Şule Argüder’in Türkbükü’nde Miam Restoran’da organize ettiği yemek davetine hayırsever isimler katıldı. Davetiyelerin 200 TL’den satıldığı organizasyondan elde edilen gelir, Alzheimer Derneği’nin faaliyetleri için
harcanacak.

Eğitimden elektroniğe

Avrupa Koleji Okulları’nın sahibi Talip Emiroğlu ile Filipinler İstanbul Fahri Başkonsolosu Rasim Zaimoğlu, eşleriyle çıktıkları Bodrum tatilinde görüntülendi. Emiroğlu, Filipinli işadamı William Gachlin ile beraber 140 milyon dolarlık yatırımla elektronik sektörüne girdiklerini açıkladı.

Şen aile uçuşta

Begüm-Adnan Şen çiftinin çocuklarıyla çıktıkları Amerika tatili tüm hızıyla devam ediyor. Adnan Bey ve oğlu Alp Şen önceki gün Hollywood’da ‘İFLY’ ile paraşütçülerin yaşadığı heyecanı deneyimledi, Begüm Şen de onları fotoğrafladı ve o kareleri Instagram’da paylaştı.

Siren Ertan’a teki özel ayakkabı

Siren Ertan, Twitter’daki hesabında üzerinde ‘SE’ harfleri olan Christian Loubutin marka bir ayakkabının fotoğrafını paylaştı. Ve o kareye “Arkadaşlar C. Loubutin benim için özel ayakkabı yapmış” notunu düştü. Öteki tekinde ‘EX’ harfinin yer aldığı ve yan yana ‘SEX’ kelimesini oluşturan ayakkabıyı daha önce Eda Taşpınar da giymişti.

Yazarın Tüm Yazıları