Halikarnas Disko'nun yıkımı tamamlandı

Güncelleme Tarihi:

Halikarnas Diskonun yıkımı tamamlandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2017 18:40

Halikarnas Disko'nun yıkımı tamamlandı

Haberin Devamı

Nilüfer DEMİR/BODRUM (Muğla), (DHA)- BODRUM'da 1979 yılından bu yana hizmet veren dünyaca ünlü Halikarnas Disko'nun mayıs ayında başlayan yıkım işlemleri tamamlandı.
Bodrum'un Kumbahçe Mahallesi'nde 1979 yılından bu yana hizmet veren Halikarnas Disko, 38 yılın sonunda yıkıldı. Mayıs ayı ortalarında mekanın boşaltılması ve yıkımı için başlatılan çalışmalar, yaklaşık 2 ay sonra, geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Bodrum'da her gece saat 22.00'de başlayan ve 05.00'e kadar süren eğlencelere ev sahipliği yapan, her gece yaklaşık 5 bin kişinin eğlendiği, yerli ve yabancı turistlerin köpük partileri ile coştuğu diskodan geriye, enkaz kalıntıları kaldı.
Ünlü modacı Gian Franco Ferre'nin sık sık doğum gününü kutladığı, Prenses Caroline, Prenses Margareth, Lady Sarah Armstrong, Mick Jagger, Phil Collins, Rockefellers, Ahmet Ertegün, Michael Caine, Bette Midler, Dustin Hoffman, Richard Bronson, Hamburger Kralı Mr. Mc Donald, Blues Brother, Pamela Anderson, Adriana Karembeau ve Kid Rock'ın ziyaret ettiği Halikarnas Disko artık tamamen hafızalarda kaldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!