Halı saha ve basketbol sahası açıldı

Güncelleme Tarihi:

Halı saha ve basketbol sahası açıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2018 12:51

Halı saha ve basketbol sahası açıldı

Haberin Devamı

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde yaptırılan halı saha ve basketbol sahası hizmete girdi.

Sandıklı Belediyesi ile Spor Toto Teşkilatı tarafından ortaklaşa düzenlenen proje kapsamında 780 bin TL maliyetle Çakır Mahallesi'nde yapımı tamamlanan halı saha ve basketbol sahası düzenlenen programla hizmete açıldı. Programa Belediye Başkanı Mustafa Çöl, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve okul müdürleri tarafından kurdelesi kesilerek hizmete giren halı saha ve basketbol sahasının öğrencilerin kullanması için anahtarları Belediye Başkanı Mustafa Çöl tarafından Cumhuriyet İlkokulu, Sandıklı Hisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Türk Telekom Fen Lisesi ve Mustafa Kemal İlkokulu yöneticilerine teslim edildi.

Başkan Mustafa Çöl, "Gelecek nesillerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları, okullarımızda ve mahallelerimizde bulunan çocuklarımızın, gençlerimizin spor yaparak sağlıklı olmalarını sağlamak adına gerçekleştirdiğimiz halı saha ve basketbol sahalarının hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!