Haldun Dormen’in sahnelediği komedi fuarda: 'Sevgilime Göz Kulak Ol'

Güncelleme Tarihi:

Haldun Dormen’in sahnelediği komedi fuarda: Sevgilime Göz Kulak Ol
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2017 10:12

Haldun Dormen’in sahnelediği komedi fuarda: 'Sevgilime Göz Kulak Ol'

Haberin Devamı

İZMİR(DHA)- FOLKART'IN Ana Sponsoru olduğu 86.İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), tüm hızıyla devam ediyor. Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda Alice Harikalar Diyarında sirk tiyatrosu dün son oyunlarında yine izleyenleri büyülerken, Mogambo Caz Geceleri’nde ise usta sanatçı Vedat Sakman müzikseverlerle buluştu. İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde ise bugün 'Sevgilime Göz Kulak Ol' isimli tiyatro oyunu sahnelenecek. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen Folkart’ın Ana Sponsoru olduğu 86.İEF yine hareketli ve dopdolu bir gün geçirdi. Mogambo Caz Geceleri’nde ise usta sanatçı Vedat Sakman müzikseverlerle buluştu. Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda Alice Harikalar Diyarında sirk tiyatrosu dün son oyunlarında yine izleyenleri büyüledi. Müzik yaşamına İzmir’de henüz lisede okurken başlayan usta sanatçı Vedat Sakman, Mogambo’da cazseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Gitarıyla sahneye çıkan Sakman, geçmişten günümüze  sevilen eserlerini seslendirdi. 

HALDUN DORMEN SAHNELİYOR

Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu'nda gösteriler ve oyunlar hız kesmeden devam ediyor. Açıkhava Tiyatrosu’nda bugün  İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından sahnelenen ve başrolünü Zihni Göktay’ın oynadığı Hisse-i Şayia ikinci kez sahnelenecek. İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde ise 'Sevgilime Göz Kulak Ol' isimli tiyatro oyunu sahnelenecek. 1900'lerin başında; güzel, çapkın, neşeli Amelie’nin ve hayranlarının öyküsünü anlatan "Sevgilime Göz Kulak Ol" tiyatro oyunu sanatseverlerle buluşacak. 2 perdelik komediyi sahneye Haldun Dormen koyuyor. Oyunda ünlü isimler rol alıyor. Aydan Şener, Deniz Arcak, Bülent Alkış oynuyorlar. 11 kişilik kadronun diğer kişilerini ise tiyatro dünyasının kıdemli oyuncuları Ferdi Akarnur, İsmail Düvenci, Tayfun Yılmaz, Gökhan İçöz, Sadi Özen ile genç yetenekler Gazi Şeker, Efe Yeşilay, Mehmet Baran Erdoğan, Kübra Madak canlandırıyor.

FATİH ERKOÇ MOGAMBO’DA

Perşembe günü Mogambo Caz Geceleri’nde ise Fatih Erkoç sahneye çıkacak. Caz müziğin duayen ismi Fatih Erkoç, cazseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak. 

(FOTOĞRAF)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!