Haldun Dormen performansı ve enerjisi ile hayran bıraktı

Güncelleme Tarihi:

Haldun Dormen performansı ve enerjisi ile hayran bıraktı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2017 10:45

Bir Zamanlar Gazinoda oyunu ile duayen sanatçı Haldun Dormen seyirci ile buluştu!

Haberin Devamı

Sahne Tozu Tiyatrosu prodüktörlüğünde "Bir Zamanlar Gazinoda" adlı oyun seyirci ile buluştu. Kenter Tiyatrosu'nda yapılan prömiyere sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. 

Ali Altuğ'un yönetmenliğinde, Haldun Dormen'in yazdığı ve başrolünde oynadığı Bir Zamanlar Gazinoda seyircilerden tam not aldı. Oyun bittiğinde Haldun Dormen seyirciyi selamlamaya geldiğinde herkes ayakta alkışladı. Haldun Dormen ve Kerem Atabeyoğlu'nun başrolleri üstlendiği oyunda; Ruhsar Öcal, Almıla Uluer, Caner Tör, Murat Terzi, Murat Uyruk, Cansel Şanlı, Fatih Aslan, Ece Arlı ve Başak Burcu Ceylan rol alıyor. 

Haldun Dormen performansı ve enerjisi ile hayran bıraktı

Oyunun kendisine heyecan verdiğini söyleyen Haldun Dormen, "Öncelikle Kenter Tiyatrosu'nda sahnelemenin ayrı bir heyecanı oldu. Yıllarca burada güzel oyunlar izledik. Sanıyorum oyunumuz da güzel karşılandı. İnsanları güldürdük ve devamının da geleceğini düşünüyorum." dedi.

Haberin Devamı

OYUNUN KONUSU: 

Yıllar önce yaptıkları tüm oyunlarla izleyenleri kırıp geçiren, herkesin gönlünde taht kurmuş iki eski komedyenin şöhreti artık geçmişin tozlu sayfaları arasında kalmıştır. Geçmişte yaşanan tatsız bir olaydan dolayı bir gece yollarını ayırmışlar ve yıllarca bir daha asla görüşmemişlerdir. Fakat hiç beklenmedik bir anda gelen teklifle yeni bir proje için tekrar bir araya gelirler. Bakalım bu iki eski dost aralarındaki husumeti çözüp tekrar özledikleri o şöhrete kavuşabilecekler mi?

OYUN TARİHLERİ:

17 Nisan Pazartesi - 20.30 - KENTER TİYATROSU

21 Nisan Cuma - 20.30 - KENTER TİYATROSU

27 Nisan Perşembe - 20.30 - KENTER TİYATROSU

28 Nisan Cuma - 20.30 - PROFİLO KÜLTÜR MERKEZİ 

8 Mayıs Pazartesi - 20.30 - PROFİLO KÜLTÜR MERKEZİ 

12 Mayıs Cuma - 20.30 - KENTER TİYATROSU

BAKMADAN GEÇME!