Hakkari'de sıra gecesi eğlencesi

Güncelleme Tarihi:

Hakkaride sıra gecesi eğlencesi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2017 12:33

Hakkari'de sıra gecesi eğlencesi

Haberin Devamı

Behçet DALMAZ/HAKKARİ, (DHA)- HAKKARİ'de, Belediye tarafından düzenlenen Ramazan Şenlikleri'nin son gününde, sıra gecesi düzenlendi. Yapılan çığ köfteler, sıra gecesine katılan aralarında Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim'in de bulunduğu yüzlerce kişiye ikram edildi.
Hakkari Belediye Başkanlığının Ramazan ayı nedeniyle eski Valilik binası önünde düzenlediği 'Ramazan Şenlikleri'nin son gününde Urfalı sanatçıları davet etti. Sıra gecesinde sahne alan sanatçılar, söyledikleri birbirinden güzel Kürtçe ve Türkce türkülerle sıra gecesine katılan davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Sıra gecesine, Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, Şöförler ve Otomobilciler Cemiyeti Başkanı Abdi Aslan, muhtarlar  ve yüzlerce kişi katıldı. Sıra gecesinde çiğ köfte ustalarının yaptıkları çığ köfteler davetlilere ikram edildi.
Gecenin sonunda sahneye çıkan Belediye Başkan Vekili Epcim, sıra gecesinde birbirinden güzel şarkılar seslendiren Urfalı sanatçılara teşekkür etti.
Epcim, "Hakkari ilimizde ilk kez Urfa sıra geceleri düzenlendi. Unutulmaz bir gece oldu.Geleceğin Hakkarisinde çocuklarımıza yönelik programlar düzenleyerek ilimizi her yönüyle hak ettiği yere gelmesi için çalışmalar yapıyoruz. Gerek alt yapısıyla , gerekse sosyal, kültürel faaliyetleriyle gereken her hizmetin yapılması için ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm Hakkari halkımızın mübarek Ramazan bayramını da kutluyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!