Hakkari'de il Yatırım Komitesi kuruldu

Güncelleme Tarihi:

Hakkaride il Yatırım Komitesi kuruldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2017 10:52

Hakkari'de il Yatırım Komitesi kuruldu

Haberin Devamı

Behçet DALMAZ/HAKKARİ, (DHA)-HAKKARİ'de Doğu Anadolu Kalkınma Ajansına bağlı Hakkari Yatırım Destek Ofisi tarafından Hakkari İl Yatırım Komitesi kuruldu ve ilk toplantısını da yaptı.

Valilik Toplantı Salonu’nda Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Yüksekova Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Hakkari Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ömer Pakiş, Hakkari İl Yatırım Komitesi’nde yer alan kamu kurum ve kuruluşların müdürleri ile Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı Hakkari Yatırım Destek Ofisi Uzmanları katıldı.

İl Yatırım Komitesi’nin Çalışma Usul ve Esasları hakkında sunum yapılması ile başlayan toplantıda, Komiteye "Hakkâri İli Yatırım Destek ve Tanıtım Stratejisi" ile ilgili bilgilendirme sunumu yapıldı. Sonrasında "Hakkâri İli Yatırım Destek ve Tanıtım Stratejisi" hazırlanmasına yönelik soru, görüş ve öneriler görüşüldü. Hakkari İli yatırım ortamının hedefleri, amaçları, sorunları ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü komite toplantısı bir sonraki toplantı tarihi ve gündeminin belirlenmesi ile sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!