Hakkari'de Cumhuriyet Başsavcısına veda yemeği

Güncelleme Tarihi:

Hakkaride Cumhuriyet Başsavcısına veda yemeği
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2017 18:00

Hakkari'de Cumhuriyet Başsavcısına veda yemeği

Haberin Devamı

Behçet DALMAZ/HAKKARİ,(DHA)-HAKKARİ Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Hakim ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından yayınlanan "2017 Yılı Adli ve İdari Yargı İhtiyaç Kararnamesi" ile Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin ve eşi Hakim Nagihan Şahin onuruna veda yemeği verdi.

Polis Evi'nde verilen yemekte konuşan Vali Toprak, hangi kademede olursa olsun Hakkari'de görev yapmak meşakkatli olduğu kadar psikolojik ve moral üstünlüğünün de üst seviyede tutulması gereken özel bir yer olduğunu söyledi.
Toprak, "Dostluğu, arkadaşlığı, candanlığı, samimiyeti, cesareti ve duyarlılığı ile burada görev yapmamızı daha güzel hale getiren, daha renklendiren, bize moral veren Başsavcımız kardeşimizle karşılaşıp tanışma fırsatı bulduk. Hakime hanımda aynı özellikleri taşıyor, kendisine de teşekkür ediyorum. Ben bu vesileyle bütün çalışma arkadaşlarım adına başsavcımıza ve hakime hanıma yeni görev yerlerinde de başarılar diliyorum" dedi.

Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin ise, 2 yıllık görev süresinin ardından başka bir İle atandığını ifade ederek, "Ben sizleri ağabeyi gibi gördüm. Sizler büyüklerimizdiniz. Jandarma Komutanımız, Emniyet Müdürümüz, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanımız ile hep abi kardeş gibi ilişkilerimiz oldu. Hakim ve savcılarımız zaten bizler için çok kıymetli. Hepsi benim kardeşlerim ve hepsini çok seviyoruz. Hakkari'de gerçekten görev yapmak çok zor. İnşallah bizim hakkımızda hayırlısı olur. Sizlerle birlikte çalışmaktan onur duydum. Bundan sonra da abi, kardeş ve dostluğumuz devam edecek" dedi. 
Daha sonra Vali Toprak, hizmetleri anısına Şahin'e plaket takdim ederek yöreye ait el dokuması kilim ve bal hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!